Son haliyle gündem olan Asuman Dabak'tan estetik iddialarına yanıt! "Estetik yaptırırsam..."

Şimdilerde yer aldığı 'Hudutsuz Sevda' dizisindeki Nedime Marten Leto rolüyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Asuman Dabak son haliyle sosyal medyada gündem oldu. Hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yüzündeki değişiklik ile dikkat çeken Dabak hakkında çıkan estetik iddialarına yanıt verdi.

Tatlı Hayat, Cesur, Ege'nin Hamsisi, Süper Babaanne, Pis Yedili, Leyla ve Mecnun gibi ve daha birçok önemli yapımda yer alan şimdilerde ise 'Hudutsuz Sevda' dizisindeki Nedime Marten Leto rolüyle sık sık konuşulan ünlü oyuncu Asuman Dabak yüzündeki değişim ile dikkatleri üzerine çekti.

Asuman Dabak

Asuman Dabak

Dizinin yeni sezon çekimlerinden paylaştığı karelerde yüzündeki değişimle ile gündeme gelen Dabak hakkında estetik iddiaları ortaya atıldı. Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Dabak son paylaşımıyla çok konuşuldu. 

Asuman Dabak değişim

Asuman Dabak değişim

54 yaşındaki Asuman Dabak yıllara meydan okuyor! Son hali hayret ettirdiİLİŞKİLİ HABER54 yaşındaki Asuman Dabak yıllara meydan okuyor! Son hali hayret ettirdi

İDDİALARI YALANLADI!

Yüzüne estetik dokunuşlar yaptırdığı iddiasıyla ortaya çıkan "Ünlü oyuncunun yeni yüzü" haberlerine Dabak'tan ise yanıt gecikmedi. Ünlü oyuncu o haberi "Makyaj arkadaşlar güldürmeyin" notuyla sosyal medya hesabından paylaşarak hakkında çıkan estetik iddialarını yalanladı.

Asuman Dabak estetik

Asuman Dabak estetik

"ESTETİK YAPTIRIRSAM HABER VERİRİM"

Dabak sonrasında diziden alınmış bir kare ile yaptığı paylaşımda ise "An itibarıyla Nedime Leto. Estetik yaptırırsam haber veririm. Rahat" ifadelerini kullandı.

Asuman Dabak estetik iddilarını yalanladı

Asuman Dabak estetik iddilarını yalanladı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mutlu aile tablosu görenlerin içini ısıttı! "Bu anı yaşamak istiyorum"

Deha dizisinde 'Besmele' detayı tepki çekti!

İLİŞKİLİ HABER

Deha dizisinde 'Besmele' detayı tepki çekti!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0