Tolga Karel'den katil Semih Çelik ile ilgili dikkat çeken açıklama! "Çok önemli bir detay var"

İstanbul’da gencecik iki kızı yarım saat arayla katleden Semih Çelik, İkbal Uzuner'i vahşice katletmişti. Uzun zamandır Amerika'da yaşayan eski oyuncu Tolga Karel sosyal medya hesabından tüm Türkiye'yi sarsan cinayeti işleyen katil Semih Çelik ile ilgili bazı detaylara değindi.

Katil Semih Çelik'in vahşice öldürdüğü Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner cinayeti sonrası Yaprak Dökümü dizisiyle tanınan eski oyuncu Tolga Karel yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Kan donduran olay sonrası olayla ilgili konuşan Karel, Semih Çelik ile ilgili bazı detayları sosyal medya hesabından yayınladı.

"SANIRIM HİÇBİR MEDYA BASINDA YAYINLANMADI"

Yaklaşık 9 yıldır ABD'de yaşayan Tolga Karel, "soruşturmada bu çocuk ile ilgili dikkatimi çeken çok önemli detay var" diyerek dikkat çekti.

Sözlerine "sanırım hiçbir medya basında yayınlanmadı. Çocuk 19 yaşında baba 3 yıl evvel namaz kılan bir çocuktu Allah inancı vardı diye bir açıklaması var" diyen eski oyuncu "Ne olduysa PANDEMİ sonrası oldu diyor!!! YANİ çocuğun inanç sistemi 16 yaşında pandemi de eve kapanıldığında SOSYAL MEDYADA izlediği şeyler yüzünden çöküyor!!" diyerek sosyal  diyerek internet bağımlılığının özellikle çocuklar üzerinde birtakım duygu ve davranış problemlerine yol açabileceğine dikkat çekti.

ANNE BABALARA SESLENDİ

Ülke gündemini sıkı takip eden Tolga Karel anne babalara seslenerek çocuklarınızı dinleyin uyarısında bulundu.

Karel, "Nihilizm bataklığına düşen birçok insan ya intiharı ya da başka insanları öldürmeyi seçer aynı bu çocuk gibi, soru şu Ey Anne babalar çocuklarınız NEDEN?? dinlemiyorsunuz!!! neden utanıyor ya da neden koruyorsunuz dinsiz cinsiyetsiz ya da ahlaksız olmalarından mı!!! Ya da elalem ne der mafyasından mı!!!"

Bu sosyal medyadaki kuralsızlıktan dolayı kaç tane çocuğumuz ölecek ya da kirli düşüncelerle zehirlenecek ey kanun yapıcılar!! Göz göre göre bir nesli yok ediyorsunuz farkında mısınız!'

"DİNLEMEDİNİZ"

Çocuğunuz dinsiz olabilir inanç sistemi çökebilir kalbi kırılabilir intihara meyilli olabilir ama asıl bunları paylaşacak ya da kendini anlamayan bir anne-baba olursa bu çocuk Ölü'dür!!! Kim bilir kaç kere size dertlerini anlatmaya çalıştılar ama DİNLEMEDİNİZ!!" diyerek tepkisini dile getirdi. 

YASEMİN.COM/ÖZEL

Gülben Ergen 'Narin' üzerinden göndermede bulunmuştu! Serenay Sarıkaya'dan cevap gecikmedi

İLİŞKİLİ HABER

Gülben Ergen 'Narin' üzerinden göndermede bulunmuştu! Serenay Sarıkaya'dan cevap gecikmedi

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0