Duygu Nebioğlu'nun öfkesi dinmiyor! Bu kez sanat dünyasının kirli yüzüne kin kustu

Metin Akpınar'ın kanlı bıçaklı hale geldiği evlilik dışı kızlarından Duygu Nebioğlu, ortalığı karıştıracak açıklamalarda bulundu. Bazı ünlü isimlerin çocuklarına sahip çıkmadığını söyleyen Nebioğlu, "Ben tekrar konuşmaya başladığımda ortalık çok karışacak" diyerek ateş püskürdü.

Metin Akpınar'ın 35 yıl önce evlilik dışı bir ilişkiden ikiz kızları olduğu haberi geçtiğimiz aylarda sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Akpınar'ın kızlarından Duygu Nebioğlu, Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanmış, DNA testi ve mahkeme kararıyla Akpınar'ın öz kızı olduğunu kanıtlamıştı. 

Babasına öfkesi dinmeyen ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Duygu Nebioğlu, son paylaşımıyla bazı ünlü isimleri hedef aldı.

"BENİ YOK EDENE KADAR UĞRAŞMAYA DEVAM MI EDECEKSİNİZ?"

Babasıyla fotoğrafını paylaşan Nebioğlu, ünlü isimlerin çocuklarıyla bir araya gelmek istediğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili sanat dünyası! Size sesleniyorum! Size bir sorum var! Bu soruma yanıt vereceksiniz! Ben bu yanıtı almadan medya ödleklerinin yakasını bırakmayacağım. Sorum şu; Bir ünlü çocuğu olarak diyelim ki ben bir toplantı yapacağım ve hayatta olan tüm ünlü çocukları ile toplanmamız gerekiyor neden benimle Türkiye'nin yarısı geliyor? Yoksa üzerimde oyunlar oynamaya beni yok edene kadar uğraşmaya devam mı edeceksiniz?"

"HATALARINIZI DÜZELTMENİZ İÇİN BU SON ÇAĞRIM"

Çocuklarına sahip çıkmayan ünlü isimlere kin kusan Nebioğlu, "Bu arada bu sisteme katılan ünlü çocukların yarısı ünlü anaları ve babaları ile yaşamakta ve aynı görevi sürdürmekte. Diğer ünlülerin yarısı sokaklarda, çocuk esirgeme kurumlarında perperişan hallerde. Bir de rahme düşen ve hiç doğamayan ünlü çocukları var! Sofralara meze oldu. İpek böceği gibi çekiliyorum, tekrar kalbinizi bulana kadar susuyorum, bulun o kaybettiğiniz kalbinizi ben tekrar konuşmaya başladığımda ortalık çok karışacak. Ancak hatalarınızı sürdürmemek ve düzeltmek için son çağrımdır. Sonra çocuklar, kadınlar, köpekler diye ağlıyorsunuz sosyal medyalarınızdan. Çıktığınız kanallardan çok sinirleniyorum. Dalganın boyutuna bak be yuh azcık nazik olun bari kaba insanlar. İşiniz gücünüz kötülük. İyiliği güzelliği aratmayacağız..." diyerek sözlerini tamamladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Çöplükte yaşayan aç ve susuz köpekleri unutmadı! Onlara yemek hazırladı

Kanserle mücadele eden Tanyeli'den şarkıcı Zara'ya: "İnsan kılığında bir ışık küresi"

İLİŞKİLİ HABER

Kanserle mücadele eden Tanyeli'den şarkıcı Zara'ya: "İnsan kılığında bir ışık küresi"
Hollanda’da bir müze çalışanı sanat eserini çöp sanıp attı!

İLİŞKİLİ HABER

Hollanda’da bir müze çalışanı sanat eserini çöp sanıp attı!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0