Hande Erçel müjdeyi patlattı! "Yakında güzel bir haber vereceğim" diyerek...

Gerek özel hayatıyla gerekse oyunculuk performansı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel yeni açıklamasıyla hayranlarını heyecanlandırdı. Geçtiğimiz günlerde NBA maçını izlemeye giden oyuncu son açıklamasıyla adeta müjdeyi patlattı.

'Güneşin Kızları', 'Aşk Laftan Anlamaz', 'Siyah İnci', 'Azize', 'Sen Çal Kapımı', 'Halka' gibi popüler dizilerde yer alan ve son olarak 'Bambaşka Biri' adlı yapımda boy gösteren Hande Erçel özellikle son zamanların en popüler isimlerinden biri. Son projesinin ardından uzun bir süredir ekranlarda yer almayan genç oyuncu son olarak geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalandı.

Hande Erçel

Hande Erçel

Sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncu oldu! Hande Erçel projesiyle dikkat çektiİLİŞKİLİ HABERSosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncu oldu! Hande Erçel projesiyle dikkat çekti

HANDE ERÇEL'DEN YENİ MÜJDE!

Aramızda Kalmasın programında yer alan habere göre; geçtiğimiz günlerde NBA maçını izlemeye giden Erçel, NBA maçının güzel geçtiğini belirterek yeni projelerle ilgili müjdeyi verdi. "Çok yakın zamanda güzel bir haber vereceğim. Netleşsin konuşuruz." diyen genç oyuncu yeni haberiyle hayranlarını heyecanlandırdı.

Hande Erçel müjde

Hande Erçel müjde

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Minik kızın tatlı anları: İzlediği animasyondan etkilendi babasına sarıldı!

Kanserle mücadele eden Tanyeli'den şarkıcı Zara'ya: "İnsan kılığında bir ışık küresi"

İLİŞKİLİ HABER

Kanserle mücadele eden Tanyeli'den şarkıcı Zara'ya: "İnsan kılığında bir ışık küresi"
İstanbul'da görkemli sünnet düğünü! 3 milyon lira takı toplandı

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'da görkemli sünnet düğünü! 3 milyon lira takı toplandı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0