Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen Hande Yener'e 'yalaka' dediler! Nokta atışı cevap

Ünlü şarkıcı Hande Yener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeye gittiği için kendisine ‘yalaka’ diyenlere konserde nokta atışı bir cevap verdi.

Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde konser veren ünlü sanatçı Hander Yener, Fatih'te yaşanan kadın cinayetleri hakkında konuştu.  Yener, kendisini eleştirenlere de cevap verdi. 2019 yılında Demet Akalın ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeye gittiklerini belirten ve o dönem çocuk istismarı ve kadına şiddete yönelik sosyal sorumluluk projesi sunduklarını söyleyen şarkıcı, bu nedenle kendisine ‘yalaka’ denildiğini açıkladı. Ünlü isim yapılan eleştirilere sert yanıt verdi.

"YALAKA" DEDİLER!

Çocuk istismarı ve kadına şiddete karşı yer alacakları sosyal sorumluluk projesi hakkında, Erdoğan'a bilgi veren ikili o dönem sert eleştiriler almıştı. Kendilerine 'Yalaka' denildiğini söyleyen Akalın, "Ben yıllar önce gittim sayın cumhurbaşkanımızı ziyarete, gittim diye bana 'yalaka' da dendi. Densin hiç önemli değil! Sevgili Demet Akalın ile gitmiştik. Lütfen dedim köpeklere çok büyük şiddet oluyor. Kadın şiddetleri, her gün bir kadın ölüyor, çok rahatsız oluyoruz, içimiz yanıyor dedik. Çok ağır cezalar gelecek, söz veriyoruz dendi bize. Biz o yüzden gitmiştik, bunu da bugün burada açıklayayım" dedi.

NOKTA ATIŞI CEVAP: "DEVLET BÜYÜĞÜMLE KONUŞACAĞIM!"

"Kimle konuşacağım? Devlet büyüğümle konuşacağım tabii! Kimle konuşacağım?" diyen Yener, konuşmasına şu sözlerle devam etti: "Yani anlamıyorum, bazen gerçekten çözüm yerine yok etmeyi seçen insanlar durumuna düşürüyoruz kendimizi. Çözümcü olmalıyız. Hepimiz çözümü kovalamalıyız!"

Türkücü Seher Dilovan İsviçre'ye yerleşmişti! Seher Dilovan her şeyi bir kenara bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Türkücü Seher Dilovan İsviçre'ye yerleşmişti! Seher Dilovan her şeyi bir kenara bıraktı!
Müge Anlı'nın evi nerede? Müge Anlı İstanbul'da hangi semtte oturuyor?

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'nın evi nerede? Müge Anlı İstanbul'da hangi semtte oturuyor?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0