Gülben Ergen 'Narin' üzerinden göndermede bulunmuştu! Serenay Sarıkaya'dan cevap gecikmedi

18 gün boyunca kayıp olduğu bilinen ve ardından cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti Ağustos ayında tüm Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Konuyla ilgili olarak ünlü isimlerden de paylaşımlar gelirken ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Serenay Sarıkaya'yı duyarsızlıkla suçlamış ve 'Narin' üzerinden göndermede bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde açıklamada bulunan Serenay Sarıkaya'dan ise cevap gecikmedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

21 Ağustos tarihinde kayıp ilanı verilen ve 18 gün sonra bir dere kenarında cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümü herkesi derinden etkiledi. Tüm Türkiye'yi adeta yasa boğan cinayetle ilgili ilk günden beri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde Hollywood yıldızlarının evlerinin kapılarını açtığı dünyaca ünlü derginin kapak yüzü olan ve Rumeli Hisarüstü'ndeki evinde özel pozlar veren oyuncu Serenay Sarıkaya'yı Narin cinayetiyle ilgili olarak duyarsız olmakla suçladı.

Serenay Sarıkaya Gülben Ergen Narin cevabı

Serenay Sarıkaya Gülben Ergen Narin cevabı

EVİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ!

Evinin kapılarını ilk kez açan ve "Evim, benim kabuğum gibidir ve kabuğumda olduğumda kendimi güvende hissediyorum" ifadelerini kullanan Sarıkaya'nın evi magazin gündemini bir hayli meşgul etmişti.

Serenay Sarıkaya evi

Serenay Sarıkaya evi

Serenay Sarıkaya Boğaz manzaralı lüks evinin kapılarını ilk kez açtıİLİŞKİLİ HABERSerenay Sarıkaya Boğaz manzaralı lüks evinin kapılarını ilk kez açtı

"NARİN BÜYÜSEYDİ HAYRAN OLACAKTI"

Öldürülen çocukların gündem olduğu bir dönemde evinin fotoğraflarının yayımlanmasına izin veren ve yaşadığı evle gündeme gelen Sarıkaya'yı duyarsız olmakla itham eden Gülben Ergen ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Serenay Sarıkaya'nın evi çok güzel. Kendisi çok çok güzel. İşleri çok güzel. Şıklığı, duruşu, başarısı tartışmasız müthiş. Milyonlarca genç kızı peşinden sürükleyecek bir hayran kitlesine sahip. Ben de çok beğeniyorum kendisini ve işlerini. Narin büyüseydi belki onu takip eden hayranlarından biri olacaktı. Bu ülke insanlarından ekmek yiyip bu ülkede öldürülen çocuklara hassasiyetle yaklaşan mesajlar görmek isterdim kendisinden" ifadelerini kullanarak ünlü oyuncuya eleştiride bulunmuştu.

SERENAY'DAN GÜLBEN'E CEVAP GECİKMEDİ!

Geçtiğimiz akşam katıldığı bir davette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serenay Sarıkaya, Gülben Ergen'in kendisi hakkında yaptığı eleştirilerine de cevap verdi. Ünlü oyuncu Ergen'e "Bu konuyla ilgili hiç bir şey söylemek istemiyorum. Herkes bence çok acı çekiyor olanlardan dolayı. Herkes de acısını türlü yollar ile dile getirmeye çalışıyor. Bana yönelik bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bence artık söylenecek bir şey yok, ardı arkası kesilmiyor çünkü. Yapılması gereken şeyler var bence. Herkes üzerine düşeni kendi adına mutlaka yapıyordur ve yapacaktır. Ben de kendi adıma ne yapmam gerekiyorsa onunla ilgili araştırıyorum bu konunun bir parçası olmak için" söyleriyle karşılık verdi.

Serenay Sarıkaya ‘imza parçam’ demişti! Evindeki leoparlı koltuğun fiyatı ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya ‘imza parçam’ demişti! Evindeki leoparlı koltuğun fiyatı ortaya çıktı
Tolga Karel'den katil Semih Çelik ile ilgili dikkat çeken açıklama! "Çok önemli bir detay var"

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Karel'den katil Semih Çelik ile ilgili dikkat çeken açıklama! "Çok önemli bir detay var"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0