Cem Öğretir'e canlı yayında büyük şok: Canlı yayında burnu kanadı! Cem Öğretir sağlık durumu?

Esra Erol'da programının kapanışına kapanan Cem Öğretir'in aniden burnu kanadı. yayında burnunun kanadığını fark etmeyen Cem Öğretir izleyenleri korkuttu. Cem Öğretir'in sağlık durumu nasıl sorusu en çok araştırılanlar arasına girdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dün Türk televizyon tarihinde unutulmaz bir an yaşandı. Esra Erol’dan ekranı devralmaya hazırlanan Cem Öğretir, günün haber başlıklarını değerlendirirken burnunun kanadığını fark etmedi. Esra Erol, hemen durumu kontrol altına almak için yayını sonlandırdı. Cem Öğretir'e ilk müdahale yapıldı ve tedbir amaçlı dinlenmeye alındı.

CEM ÖĞRETİR SAĞLIK DURUMU NASIL?

Cem Öğretir'in sağlık durumu hakkında detaylı bir bilgi verilmezken, Esra Erol, programın ilerleyen dakikalarında izleyicilere açıklama yapılacağını belirtti. Öğretir'in bu beklenmedik durumu sonrası ana haber bültenine çıkmaması izleyicilerin aklında soru işareti bıraktı. Sağlık durumu ile ilgili endişelenen izleyiciler, sosyal medyada geçmiş olsun mesajları paylaşarak Öğretir'e destek oldu.

Uzmanlara göre, burun kanaması stres, tansiyon yükselmesi veya kuru hava gibi birçok faktöre bağlı olarak ortaya çıkabilir. Ancak, Cem Öğretir'in yaşadığı burun kanamasının sebebi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Guinness Rekorlar Kitabı'na girerek tarih yazdı! 16 yaşındaki genç Dünya’nın en büyük...

İLİŞKİLİ HABER

Guinness Rekorlar Kitabı'na girerek tarih yazdı! 16 yaşındaki genç Dünya’nın en büyük...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0