Uraz Kaygılaroğlu'na Cem Yılmaz'dan tam destek! Sosyal medya kullanıcıları çıldırdı

Türkiye'nin gündemini sarsan kadın cinayetleri yürekleri paramparça ederken Uraz Kaygılaroğlu'nun bir fotoğraf sergisi için verdiği kan donduran pozları yeniden gündem oldu. Tepkilerin odak noktası haline gelen Uraz Kaygılaroğlu'na en büyük destek Cem Yılmaz'dan geldi.

Türkiye, geçtiğimiz hafta kan donduran çifte cinayet şokuyla derinden sarsıldı. İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil isimli iki genç kız, 4 Ekim Cuma günü Semih Çelik tarafından canice katledildi. Korkunç vahşetin ardından tepki sesleri sert bir şekilde yükselirken oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun geçtiğimiz Nisan ayında bir sergi için verdiği pozlar yeniden gündem oldu.

Kaygılaroğlu'nun fotoğrafçı Sayna Soleimanpour'ın sergisi için çektirdiği 'Kadın Cinayeti' temalı fotoğraflar, kadın bedeni korkunç bir şekilde gözler önüne serilmişti. Kaygılaroğlu'nun elinde kasap bıçağıyla verdiği pozlar, sosyal medyada linç edilirken ünlü isim Nevşin Mengü'nün YouTube yayınına katılarak açıklama yaptı.

"BİR DAHA SAHNEYE ÇIKMAM" DEMİŞTİ

"Semih Çelik adlı caninin yaptığı bu eylemin sonucunda bu işin öznelerinden biri haline gelmiş olmak beni çok üzdü. Genelde bu iş biraz 'cambaza bak' gibi oluyor yani olup bitenden ziyade bir hedef belirleniyor. Aslında konunun özelinden biraz uzaklaşıyoruz gibi oluyor." diyen Kaygılaroğlu, "Eğer bunlar ben ve benim gibi üçüncü şahısların toplumdan men edilmesi, bir daha göz önüne çıkmamasıysa çözülecekse seve seve, can-ı gönülden kabul ederim." dedi. 

CEM YILMAZ ÜNLÜ OYUNCUYA DESTEK VERDİ

Yaptığı açıklamalara rağmen tepkilerin odak noktasından düşmeyen Kaygılaroğlu, kadrosunda yer aldığı Netflix dizisi Erşan Kuneri'nin önceki akşam gerçekleşen ikinci sezon galasına katılmadı. Kaygılaroğlu hakkında konuşan Cem Yılmaz ise ağır bir şekilde eleştirilen oyuncuya destek verdi.

Ünlü ismin üzüntüsü karşısında kendisinin de üzüldüğünü söyleyen Yılmaz, "Uraz ne kadar üzüldüyse biz de arkadaşlarımla o kadar üzgünüz. Tatsız bir hadise oldu. Çok üzgündü... Hepimiz konuştuk kendisiyle" diye konuştu.

Yılmaz'ın destek konuşması sosyal medyada "Uraz Kaygılaroğlu'nun yaptığı yanlıştı! Bunda desteklenecek ne var", "Yapılan hareketin açıklaması var mı gerçekten..." gibi yorumlar aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Eşi doğum sancısı çekti! Hastane yoluna düşen adam telaştan eşini unuttu

2 defa entübe edilen Reha Muhtar'ın sağlık durumu ile ilgili yeni gelişme!

İLİŞKİLİ HABER

2 defa entübe edilen Reha Muhtar'ın sağlık durumu ile ilgili yeni gelişme!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0