Nusret'ten manidar paylaşım! İğneyi Köfteci Yusuf'a mı batırdı?

Ürünlerinde domuz eti tespit edilen "Köfteci Yusuf" krizi sosyal medyada büyük yankı uyandırırken ünlü şef ve işletmeci Nusret'ten imalı bir paylaşım geldi. Kalite ve sağlığın önemine vurgu yapan Nusret'in paylaşımıyla Köfteci Yusuf'u hedef aldığı öne sürüldü.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın açıkladığı taklit ve tağşiş ürünleri listesinde Türkiye genelinde çok sayıda şubesi olan 'Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti kullanıldığı tespit edildi. Türkiye domuz eti skandalını konuşurken, 'Salt Bae' ismiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret'ten dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

Köfteci Yusuf

Köfteci Yusuf

NUSRET'TEN İMALI PAYLAŞIM

53 milyondan fazla takipçili Instagram hesabından bir video yayınlayan Nusret, "Kalite hiçbir zaman pahalı değildir siz ve sağlığınız bizim için çok çok değerli ve önemli" ifadelerini kullandı.

Nusret'in bu paylaşımı domuz eti skandalıyla 'kara listeye eklenen' Köfteci Yusuf'a bir gönderme olarak yorumlandı. Bunu fark eden sosyal medya kullanıcıları "Köfteci Yusuf'a alttan bir gönderme yapmış", "Ucuz etin yahnisi yenmez mantığı ile gönderme yapmış" şeklinde sayısız paylaşımda bulundu.

KÖFTECİ YUSUF'UN SAHİBİ YUSUF AKTAŞ İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Hakkında çıkan iddiaları kesin bir dille reddeden ve bu durumdan güçlenerek çıkacaklarını belirten Aktaş, yaptığı açıklamada "Biz çok çok ahlaklı, emekleriyle gıdım gıdım para kazanmaya uğraşan emekçi bir şirketiz. Bugüne kadar bir sürü oyun oynadıkları insanlar çok kolay emeksiz para kazanıyor olabilirler. Onların belini bükmüş olabilirler, bileklerini bükmüş olabilirler ama çok yanlış insana çattılar. Allah'ın sevgili kuluna çattılar. İçerisinden hayır doğacak, güçlenerek çıkacağız" ifadelerini kullanmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Minik oyuncu Melisa Duru Ünal'ın "neden dua etmeliyiz?" videosu büyük beğeni topladı!

Bu sözler düşmana söylenmez! Ferdi Tayfur'a damadından tehdit: Göremeyeceksin!

İLİŞKİLİ HABER

Bu sözler düşmana söylenmez! Ferdi Tayfur'a damadından tehdit: Göremeyeceksin!
Resmen 36 kilo ağırlığında! Dev kabağı görenler şok oldu

İLİŞKİLİ HABER

Resmen 36 kilo ağırlığında! Dev kabağı görenler şok oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0