Cansel Elçin "Masumiyet Müzesi" dizisine katıldı!

Orhan Pamuk'un dikkat çeken kitaplarından biri olan "Masumiyet Müzesi", diziye uyarlanıyor. Merakla beklenen dizide kadro yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Kadroya yeni giren isim ise ünlü oyuncu Cansel Elçin oldu.

Netfilix'te yayınlanacak olan Masumiyet Müzesi dizisi, dokuz bölümle izleyici karşısına geçecek. Nobel Ödüllü yazarın kitabını Zeynep Günay’ın yönetecek. Ertan Kurtulan’ın yazdığı dizi 9 bölümlük halinde tek sezon olacak. Ana karakter Kemal’i Selahattin Paşalı, Kemal’in büyük aşkı Füsun’u Eylül Lize Kandemir, nişanlısı Sibel’i ise Oya Unustası oynayacak. Son olarak ise kadroya ünlü oyuncu Cansel Elçin'inde katıldığı açıklandı.

"Misery" adlı oyunla da tiyatro seyircisinin karşısına çıkan başarılı oyuncu Netflix’in yine Ay Yapım imzalı dizisi “Kimler Geldi Kimler Geçti”nin 3. Sezonunda da rol alıyor. Dizinin New York’un ardından Bodrum’da çekimleri yapılacak.

Kayseri'de çifte mutluluk! Tüp bebek tedavisi sonuç verdi

İLİŞKİLİ HABER

Kayseri'de çifte mutluluk! Tüp bebek tedavisi sonuç verdi

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0