En Hamarat Benim'in dış sesi merak ediliyordu! Kadir Ezildi'nin nişanında ortaya çıktı

Ekranların sevilen yarışma programı En Hamarat Benim'in dış sesi herkes tarafından oldukça merak ediliyordu. Yakın zamanda nişanlanan Kadir Ezildi'nin sunuculuğunu yaptığı programda Ezildi ile sürekli atışan ve yüzü merak edilen programın dış sesi Kadir Ezildi ile Gamze Türkmen'in nişanında ortaya çıktı.

Temizlik takıntısı ile hafızalara kazınan ve sonrasında fenomen haline gelen Kadir Ezildi sonrasında bilinirlik kazanarak televizyon programlarında yer almaya başladı. Şimdilerde ise 'En Hamarat Benim' adlı yarışma programında sempatik tavırları ile büyük beğeni toplayan Ezildi geçtiğimiz aylarda Gamze Türkmen ile nişanlandı.

Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen

Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen

Kadir Ezildi Gamze TürkmenİLİŞKİLİ HABERKadir Ezildi Gamze Türkmen'le görkemli bir törenle nişanlandı!

HERKES MERAK EDİYORDU

İstanbul ve Erzurum'da ayrı ayrı iki tane nişan yapan ve bu nişan törenleri ile gündem olan Ezildi'nin nişanına damga vuran isim ise programın dış sesi oldu. Programda Ezildi ile olan atışmaları ile oldukça merak edilen dış ses nişanda ortaya çıktı.

En Hamarat Benim dış ses

En Hamarat Benim dış ses

DIŞ SES NİŞANDA ORTAYA ÇIKTI!

Daha önce programın dış sesinin usta seslendirme sanatçısı Aydoğan Temel olduğu iddia edilmişti fakat nişanda Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen'in yüzüklerini takan kişinin programın dış sesi Mehmet Şengün olduğu öğrenildi.

Mehmet Şengün

Mehmet Şengün

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Down sendromlu İsmail Şenay camide neşe saçıyor!

Kurtlar Vadisi oyuncusu İstemi Betil ve Anatoly Antonov arasındaki benzerlik gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi oyuncusu İstemi Betil ve Anatoly Antonov arasındaki benzerlik gündem oldu!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0