Müge Anlı’dan o diziye gönderme! Fenomen dizi benzetmesi gündem oldu

Gündüz kuşağında yer alan programla milyonların izlediği Müge Anlı canlı yayında dizi benzetmesi gündem oldu. Programda işlenen bir olayda ailenin o karmaşık ilişkileri fenomen dizi Kızılcık Şerbetine benzetildi.

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert zaman zaman işlenen konularla sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Hem açıklamalarıyla hem de programda işlenen konularla herkesin dikkatini çeken Müge Anlı'da dizi benzetmesi çok konuşuldu. 

Programda işlenen bir konu daha izleyiciler de kafa karışıklığı neden olması Anlı’nın ise fenomen diziye benzetmesi şaşırttı.

FENOMEN DİZİ BENZERLİĞİ ÇOK KONUŞULDU

Şemsettin Emecen adlı 76 yaşındaki bir adamın evlendikten kısa bir süre sonra ölmesi üzerine ailesi Müge Anlı‘ya başvurdu. Programa katılan aile bireyleri arasındaki karışık ilişkiler şaşkına çevirdi.

Aile ilişkilerini özetleyen katılımcı aile üyelerini anlatırken "Bu benim dünürüm, kızı bende. Onun hanımı kız kardeşimin kızı. Kızını da ben oğluma aldım. Babasıyla da ben evlendim" şeklinde yaptığı açıklamalar hem ekran başındakilerle hem de program sunucusu Müge Anlı‘da bir kafa karışıklığı yaşattı.

Ünlü sunucu yaşadığı şaşkınlığı ''Kızılcık Şerbeti gibi biri buldu mu diğeri bütün aile amcası filan evleniyor ya'' diyerek dile getirdi

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten gündem olan o açıklama! "Bu ne samimiyetsizlik"

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten gündem olan o açıklama! "Bu ne samimiyetsizlik"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0