İzzet Yıldızhan'ın kıyafeti bir anda yanmaya başladı! İzleyenler büyük şaşkınlık yaşadı

Ünlü Türkücü İzzet Yıldızhan sahne aldığı sırada büyük korku yaşadı. Yıldızhan, sahneden şarkı söylerken ceketi yanmaya başladı. O anlar izleyicilerin korkmasına neden oldu.

Geçtiğimiz günlerde oğlunu evlendiren ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan sahneden talihsiz anlar yaşadı. 

BİR ANDA CEKETİ YANDI

İzmir'deki bir otelde sahne alan İzzet Yıldızhan, 'Yapma' adlı uzun havayı seslendirirken lazer makinesi bozuldu ve arkadan sanatçının ceketini deldi ve sırtını yaktı.

Yanık kokusunu almasına rağmen paniğe kapılmadan sahneyi terk etmeyip şarkı söylemeye devam eden Yıldızhan'ın ceketi delindi. Sırtında ikinci derece yanık oluşan Yıldızhan, şarkı bitince kulise gidip yanığa buz kompres yaptırdı ve yeni bir ceket giydi.

Kısa bir aranın ardından izleyicilere esprili bir şekilde hitap eden Yıldızhan, "Bu lazeri bir daha düğünlerde takmasınlar, yandım. Ceketin parasını kimden alacağız şimdi" diyerek izleyicilerin endişesini hafifletti. Orada bulunanların tedirgin olduğu anlar kameralara yansıdı.

İzzet Yıldızhan

İzzet Yıldızhan

En Hamarat Benim'in dış sesi merak ediliyordu! Kadir Ezildi'nin nişanında ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

En Hamarat Benim'in dış sesi merak ediliyordu! Kadir Ezildi'nin nişanında ortaya çıktı
Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner'den yıllar sonra gelen Defne Joy Foster itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner'den yıllar sonra gelen Defne Joy Foster itirafı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

murobeko 5 saat önce

yıldız savaşlarının ilk gazisi sen olabilirsin izzet abi

Halil 18 saat önce

Yaniga buz kompres,mi ??? Daha cok acitmak icinmi ?Yahu su varken buz konurmu ???

zafer gülten 22 saat önce

yahu bu kadar tehlikeli şeyin onca insanların kalabalık olduğu yerde ne işi var...olmayıversin lazer,eskiden lazermi vardı.