Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner'den yıllar sonra gelen Defne Joy Foster itirafı!

Bir dönemin popüler yapımları arasında yer alan Sihirli Annem'in çocuk oyuncuları arasında yer alan Jennifer Boyner yıllar sonra bir itirafta bulundu. Şimdilerde 24 yaşında olan Sihirli Annem'in Toprak'ı geçmişe dair anılarını paylaşarak hayatını kaybeden rol arkadaşlarından Defne Joy Foster hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Kanal D ekranlarında 2003 yılında yayınlanmaya başlayan Sihirli Annem dizisinde Toprak karakteri ile rol alan Türk - Nijeryalı oyuncu Jennifer Boyner şimdilerde yeni filmi için heyecanla gün sayıyor. Kanal D'nin YouTube kanalına samimi açıklamalarda bulunan genç oyuncunun dizide birlikte rol aldığı, 2011 yılında hayatını kaybeden Defne Joy Foster ile ilgili sözleri ilgi çekti.

Sihirli Annem

Sihirli Annem

Rol arkadaşları Defne Joy FosterİLİŞKİLİ HABERRol arkadaşları Defne Joy Foster'ı unutmadı! Ölümünün 13. yılında anıldı

SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

Sihirli Annem setinin kendisi için ne kadar özel olduğunu vurgulayan Boyner, "Dev bir kadro geliyor. En ufak detayına kadar hepimiz birbirimize destek olduğumuz bir setti. Direkt aile gibi bir hissiyata bürünüyorum Sihirli Annem denildiğinde" ifadelerini kullanarak dizi setindeki dostlukların ve deneyimlerin hayatına nasıl yön verdiğini samimiyetle anlattı.

Sihirli Annem Toprak

Sihirli Annem Toprak

"ONU ÖRNEK ALIYORUM"

Dizide anne kız olarak yer aldığı Defne Joy Foster hakkında da konuşan genç oyuncu, "O zamanlarda kanlı canlı yanımızda olduğundaki enerjisi bambaşkaydı. Hemen atmosferin enerjisi değişirdi. Defne abla herkesle çok rahat sohbet eder, o yönünü çok örnek alıyorum ve özlüyorum." dedi.

 Jennifer Boyner Defne Joy Foster açıklama

Jennifer Boyner Defne Joy Foster açıklama

"TEREDDÜT ETTİM"

Dizide Eda karakteri ile yer alan Foster hakkında konuşmaktan tereddüt ettiğinin de altını çizen genç oyuncu "Çok haber çıkıyor hakkımda. Defne ablayla ilgili konuşmaya tereddüt etmiştim. Biz onunla çok zaman geçirdik. Ve bence en doğal hakkım onun hakkında yorum yapmak. İnsanlar bunu gündem olmak için yapıyorsunuz dendiğinde irite oluyorum" diye de ekledi.

 Jennifer Boyner

Jennifer Boyner

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hande Yener'den ilginç açıklamalar! Sosyal medyada gündem oldu

İzzet Yıldızhan'ın kıyafeti bir anda yanmaya başladı! İzleyenler büyük şaşkınlık yaşadı

İLİŞKİLİ HABER

İzzet Yıldızhan'ın kıyafeti bir anda yanmaya başladı! İzleyenler büyük şaşkınlık yaşadı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0