CIA'den iş teklifi aldı! Çocuklar Duymasın Mary'si Demet Tuncer'den bomba itiraf!

Türkiye'nin efsane dizilerinden olan Çocuklar Duymasın dizisinde Mary karakterini canlandıran Demet Tuncer üniversite eğitimi sırasında CİA'den ajanlık yapması için teklif aldığını açıkladı. Tuncer teklifi kabul etmeyerek verdiği cevap ile gündeme bomba gibi düştü.

2002 yıllarında Türk dizi tarihinin en sevilenlerinden olan Çocuklar Duymasın 2019 yılında final yapmıştı. Dizide Mary karakterini canlandıran ünlü oyuncu Demet Tuncer ise yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. 

Habertürk'e konuşan 49 yaşındaki ünlü oyuncu Demet Tuncer 15 yaşında burs kazanarak ABD'ye ittiğini açıklayarak,  "15 yaşında Türkiye’yi temsilen ABD-Türkiye ortak bursuyla United World College’dan (UWC-USA) tam burs kazandım. 90 farklı ülkeden öğrenciyle eğitim almak, dünya görüşümü ve kültürel birikimimi zenginleştirerek hayatımı değiştirdi. Uluslararası Bakalorya diplomamı aldıktan sonra ABD’de üniversite eğitimimi tamamlayıp Türkiye’ye döndüm" dedi.

CIA PROFESÖRÜNDEN DEMET TUNCER'E ŞAŞIRTAN TEKLİF!

Demet Tuncer üniversitede eğitim aldığı sırada CIA'den iş teklifi aldığını itiraf etti. Demet Tuncer, "Uluslararası güvenlik dersimize giren ve CIA’de analist olarak çalışan profesörle birkaç makalede birlikte çalışmıştık. İstihbaratın insan unsuruna olan merakımı fark etmiş olmalı ki, benimle çalışmaya devam etti. İnsanları okumak, psikolojik kalıplarını analiz etmek ve beden dillerini anlamak beni her zaman heyecanlandırıyordu ve bu konuda oldukça başarılıydım. Kariyer haftasında, hocam bana ilginç bir soruyla yaklaştı: 'Demet, ajans için çalışmak ister misin?' dedi.

CİA'YE ÇAĞRILDI!

Aldığı teklife şaşırdığını belirten Demet Tuncer, ''Benim ajansla ne işim olabilir ki? Ne boyum uzun, ne yapım mankenlere uygun,' dedim. Sonrasında profesör, Merkez İstihbarat Ajansı’nın (CIA) neden beni istediğini açıkladı." dedi.

TUNCER'DEN PROFESÖRE TOKAT GİBİ CEVAP

Tuncer hocasına neden CIA'den teklif aldığını merak ettiğini belirterek, "Seni ülkende üst düzey bir bürokrat ya da diplomat yaparlar ve zamanı geldiğinde senden sadece tek bir şey isterler. Bu düşünce midemi bulandırdı ve teklifi reddettim.'' dedi.

'NE AİLEMİ NE ÜLKEMİ SATARIM'

Tuncer profesörüne verdiği cevap karşısında hala şaşkınlığını yaşadığını belirterek, ''O yaşta böyle bir cümle kurduğuma hâlâ inanamıyorum; sanırım bu sözler ailemin değerlerinden döküldü: 'Üzgünüm, ben ne ailemi ne de ülkemi satarım." dedi.

DEMET TUNCER KİMDİR?

1975 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Demet Tuncer 1990 yılında ortaokulu birincilikle bitirerek devlet bursu ile Amerika Dünya Kolejleri'nde lise eğitimi almaya başladı. 

1993-1997 yıllarında New Mexico eyaletinde siyasal bilgiler ve müzik tiyatro eğitimine devam etti. Ardından ilk radyo programı olan Amerika'da 'Türk lokumuyla iki saatte Dünyayı Devr-i Alem' programını sundu. 

2002 yılında 'Çocuklar Duymasın' adlı dizide Amerikalı patron Mary Smith'i karakterini canlandırdı.

2005- Kadın Terzisi, 2006  Arapsaçı, 2009 Prenses ve Kurbağa, 2010 Yahşi Batı, 2015 Filinta, 2017 Tatlı Şeyler, 2018 Deliler, 2018 Nefes Nefese gibi birçok dizi ve filmde rol aldı.

Yeşilçam'ın çocuk yıldızı Kahraman Kıral'ın son hali ortaya çıktı! Kimse tanıyamadı

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın çocuk yıldızı Kahraman Kıral'ın son hali ortaya çıktı! Kimse tanıyamadı

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0