Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan Murat Boz saldırıya uğradı! Şarkı söylediği esnada...

Özellikle son zamanlarda sıklıkla karşılaşılan sanatçılara yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi. Sanatçılara konser sırasında gerçekleştirilen çirkin saldırıların şimdiki hedefi de Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan ünlü şarkıcı Murat Boz oldu.

Geçtiğimiz akşam Kültür Yolu Festivali kapsamında Diyarbakır'da konser veren ünlü şarkıcı Murat Boz sahnede çirkin bir saldırıya uğradı. Hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşatan Boz sahnede istenmeyen bir olayla karşılaştı. Boz'un şarkı söylediği esnada yüzüne bir dinleyici tarafından yabancı bir cisim fırlatıldı.

SALDIRI SONRASI KONSERE DEVAM ETTİ!

Yüzüne fırlatılan cismin çakmak olduğu öğrenilirken çirkin saldırı sonrası neye uğradığını şaşıran şarkıcı arkasını dönüp kısa bir süre yürüdükten sonra konserine kaldığı yerden devam etti.

Murat Boz Diyarbakır Kültür Yolu Festivali

Murat Boz Diyarbakır Kültür Yolu Festivali

"BİREYSEL BİR HAREKETTİ DİYARBAKIR HALKINA MAL ETMEK HAKSIZLIK OLUR"

Olayın ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulunan Murat Boz paylaşımında "Biz dün Diyarbakır’ın güzel insanları ile birlikte çok güzel anlar paylaştık. Bireysel bir hareket oldu, keşke olmasaydı ancak bunu tüm Diyarbakır halkına mal etmek beni çok üzer, haksızlık olur. Başından sonuna çok güzel ağırlandım. Şarkılarımızı hep bir ağızdan söyledik. Çok kıymetliydi benim için. Bir kez daha teşekkür ederim Diyarbakır. İyi ki varsınız.. Bu arada gayet iyiyim, hiç bir sıkıntı yok." ifadelerine yer verdi.

Murat Boz sahnede saldırı

Murat Boz sahnede saldırı

SANATÇILARA YÖNELİK SALDIRILARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Murat Boz'un yaşadığı bu olayın ardından akıllara yakın zamanda sahnede saldırıya uğrayan diğer ünlü isimler geldi. İşte son zamanlarda sahnede çirkin saldırılara uğrayan ünlü isimler;

SİMGE SAĞIN

Gaziantep Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan ünlü şarkıcı Simge Sağın konser verdiği sırada cep telefonlu saldırıya uğramıştı. Sağın'ın şarkı söylediği esnada yüzüne önce çiçek sonra da telefon fırlatılmıştı.

Simge Sağın Gaziantep Kültür Yolu Festivali

Simge Sağın Gaziantep Kültür Yolu Festivali

Şarkıcı Simge sahnede neye uğradığını şaşırdı! Açtı ağzını yumdu gözünüİLİŞKİLİ HABERŞarkıcı Simge sahnede neye uğradığını şaşırdı! Açtı ağzını yumdu gözünü

BENGÜ

Van Kültür Yolu Festivali kapsamında Van'da konser veren şarkıcı Bengü de konserini "Ne Mutlu Türküm Diyene!" diyerek sonlandırırken bazı seyirciler tarafından pet şişeli saldırıya uğramıştı.

Bengü Van Kültür Yolu Festivali

Bengü Van Kültür Yolu Festivali

Şarkıcı Bengü VanİLİŞKİLİ HABERŞarkıcı Bengü Van'da protesto edildi! Sahneye pet şişe yağdırıldı

CEM ADRİAN

Yine Van Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan Cem Adrian'ın yüzüne de su şişesi fırlatılmıştı.

Cem Adrian Van Kültür Yolu Festivali

Cem Adrian Van Kültür Yolu Festivali

Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu! En iyi film ödülü ‘Mukadderat’a

İLİŞKİLİ HABER

Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu! En iyi film ödülü ‘Mukadderat’a
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0