Mustafa Sandal'a sosyal medyada tepki yağıyor! "Savaş olsa ülkeyi terk edersin"

Şarkıcı Mustafa Sandal, kredi kartı limiti 100 bin liranın üzerinde olanlardan hizmet bedeli alınması talebiyle Meclis’e sunulan kanun teklifine ilişkin paylaşım yaptı. Sandal, kredi kartı limitini 99 bin liraya düşürdüğünü paylaştı. Sandal'ın bu hareketi sosyal medyada tepki topladı.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti tarafından Savunma Sanayi Fonu'na destek amacıyla getirildiği açıklanan ek vergi düzenlemesine şarkıcı Sinan Akçıl'dan destek gelirken Mustafa Sandal'ın paylaşımı sosyal medyada tepki topladı. 

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Söz konusu teklif ile ilgili şarkıcı Mustafa Sandal da paylaşım yaptı. Sandal paylaşımında "Genelde haftaya spor yaparak girerim ama bu haftaya kredi kartı limitimi 99 bin TL’ye düşürerek başladım. İyi haftalar" ifadelerine yer verdi.

Sandal’ın paylaşımına bazı sosyal medya kullanıcıları tepki göstererek; "Yılda 750 lira veremeyecek kadar fakir bir sanatçı yazık. Sana yardım kampanyası mı yapsak napsak?", "Savaş olsa ülkeyi de terk edersin..", "Vatan hainlerinde bu hafta", "Sana yazıklar olsun. Bu kadar küçüldün demek.", "750 lira biz verelim sana, aç karnini doyurursun", "Acınacak bir insan…", "Senden de bu  beklenir fıtratın bozuk çünkü ..Bu ülkenin yüz karaları…", "Allah'ım Türk devletini bu Devlet düşmanlarına muhtaç bırakma. Türk devleti bütün belediyelere bunlara yüksek para ödeyip konser teşkil edenlere yüksek  vergi koymalı. Amerika'da Avrupa'da ve diğer büyük devletlerde "sanatçı" böyle konuşsaydı onun kariyeri biterdi. 
Türk", "Bunu boş ver de hangi vergilerden nasıl kaçırdığı da anlat da millet öğrensin", "Eh, senden de beklenen buydu zaten.", "Senden de tam beklenen hareket. Şaşırtmıyorsun", "Savunma sanayi gibi önemli bir alanda yatırımlar artması gerekirken hem de savaş kapıya dayanmışken sen ise 1 bilet paranı bu millete çok görüyorsun yazıklar olsun sadece yazıklar çocukken seni dinlediğim için o kulaklarıma da yazıklar olsun sizler bu vatanın sırtında birer kenesiniz", "Yazıklar olsun"
yorumunda bulundu.

Teklife göre, limiti 100 bin TL’nin üzerinde olan kredi kartları için yıllık 750 TL ek ücret talep edilecek. Bu düzenleme, özellikle yüksek gelir grubundaki kart sahiplerini hedef alırken, sıfır araç tescillerinde 3 bin TL ve ikinci el araçların her türlü satış ve devir işleminde bin 500 TL ek vergi uygulanacağı da dikkat çeken diğer maddeler arasında yer alıyor.

2 defa entübe edilen Reha Muhtar ile ilgili heyecanlandıran gelişme! Taburcu ediliyor

İLİŞKİLİ HABER

2 defa entübe edilen Reha Muhtar ile ilgili heyecanlandıran gelişme! Taburcu ediliyor
Kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut sosyal medyadan isyan etti! Yardıma göz diken evlatlarım

İLİŞKİLİ HABER

Kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut sosyal medyadan isyan etti! Yardıma göz diken evlatlarım
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0