Kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut sosyal medyadan isyan etti! Yardıma göz diken evlatlarım

Yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündem olan Türk müziğinin sevilen ismi Ankaralı Turgut sosyal medya hesabından çocuklarına isyan etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Müzik piyasasının sevilen isimlerinden biri olan Ankaralı Turgut, hastaneye kaldırılmasının gördüğü tedavi sonrası bir hayli zayıflamış ve zor bir dönemde geçirdiğini açıklamıştı. 

SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ

Maddi olarak zor günler geçiren 67 yaşındaki ünlü şarkıcı akıllı ilaç tedavisine başlayamadığı öğrenildi. Kızının evine taşınan Karataş'a dostları ve sevenleri destek oldu. Ankaralı Turgut için yardım parası toplandı.

'BABA BARASIYLA DAMAT BESLİYORUZ'

Verilen desteğin kendisine ulaşmadığını söyleyen türkücü, çocuklarına isyan etti: "27 senedir benim param ile geçiniyorlar, hiç kendileri para kazanmış mı? Baba parasıyla damat besliyoruz! Oğlum, Özlem, Hasret hepsi aynı... Bunlar çete olmuş. Hiç helal para yemişler mi? Toplanan ilaç paralarını, beni tehdit edip almak istiyorlar. Bunları herkes bilsin!"

Mustafa Sandal'a sosyal medyada tepki yağıyor! "Savaş olsa ülkeyi terk edersin"

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Sandal'a sosyal medyada tepki yağıyor! "Savaş olsa ülkeyi terk edersin"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0