Sunucu Esra Erol’a şok ölüm tehditi: Surlardan aşağı atılırsın!

Atv’de yayınlanan Esra Erol’da programında sahte mehdi olayı gündeme gelmişti. Esra Erol’un ifşa ettiği sahte Mehdi ve müritleri tutuklanırken Esra Erol’a da ölüm tehdidi geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Canlı yayında, kaybolmadığını belirten Mevlüde, "Allah'ın izniyle onun müridiyim. Biz burada ilim öğreniyoruz." diyerek Esra Erol'u sinirlendirdi. Bu sözler, izleyiciler arasında büyük bir tartışma yarattı. Mustafa Çabuk hakkında çok sayıda ihbar yapılırken, geçmişte tarihi eser kaçakçılığından tutuklandığı ve sonrasında Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Külcüler köyünde, 'Hilafeti Muhammediye Tarikatı' adını veren yaklaşık 200 kişilik bir grup, 18 ay önce kendilerini depremzede olarak göstererek köyün yakınlarındaki termal evleri iki yıllığına kiralamıştı.

"PARÇA PARÇA EDİLİP O SURLARDAN AŞAĞIYA AATILIRSIN"

Hasan’ın gönderdiği ses kaydında şu tehditler yer aldı: “Ey Esra Erol, ne yapmaya çalıştığını iyi biliyorum. Merak etme. Sen benim canımı aldın, ben de senin canını alacağım. Seni sevenlerin de canını alacağım, seni destekleyenlerin de canını alacağım. Herkesin canını alacağım. Uğraşma, uğraşma. Bak sana söylüyorum uğraşma. Surlardan aşağı atılırsın. Parça parça edilip o surlardan aşağı atılırsın köpek.”

Esra Erol, bu tehditleri sosyal medyada paylaşarak kamuoyuna duyurdu. Erol, programında Mustafa Çabuk’un 300 kişiyi zorla alıkoyduğuna dair iddiaları gündeme getirmiş ve ardından tarikatın bir müridinin açıklamaları izleyiciler arasında büyük yankı uyandırmıştı.

Emma Watson Türkiye'ye geliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Emma Watson Türkiye'ye geliyor!
Arda Turan ve Aslıhan Doğan oğulları için hazırlattıkları devasa pasta ile gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Arda Turan ve Aslıhan Doğan oğulları için hazırlattıkları devasa pasta ile gündem oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0