48 yaş büyük adamla evlenmişti! Oyuncu Meltem Miraloğlu rehin tutuluyorum diyerek yardım istedi

2019'da Patrick isimli bir ABD'li ile evlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu. ABD'de rehin tutulduğunu söyleyen eski oyuncu kimlik ve belgelerinin çalındığını ifade etti.

Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı Patrick Grady ile evlenip yurt dışına yerleşerek günlerce magazin camiasında konuşulan oyuncu Meltem Miraloğlu son yaptığı paylaşımla yardım çağrısında bulundu. 

Uzun zamandır yurt dışında yaşayan oyuncu kimlik ve belgelerinin çalındığını, ABD’de rehin tutulduğunu söyledi.

"ABD'DE REHİN TUTULUYORUM"

Meltem Miraloğlu, açıklamasında; "Ben Meltem Miraloğlu. Güneydoğu Anadolu Bölgesi Diyarbakır’da doğdum. Çocukluğumdan beri ayrılmaz bir bütün olan tiyatro, sinema, dizi üçgenine emek vermekteyim. Başrolünü oynadığım dizi, sinema karakteriyle 13 ülkede her hafta milyonlar tarafından sürekli izlenme rekorları kırarak sanat dünyasında kendime yer buldum. Ben, bu konuşmayı basına röportajdan ziyade tüm televizyonlara suç duyurusunda bulunduğum için yaptığımı belirtmek isterim. Amacım tüm bu videolarımın İngilizce altyazı yapılarak bir bütün halinde Immigration Federal Supreme Court İnsan Hakları hâkimine ulaştırılmasıdır. Tarafıma avukat sağlanması ve haklarımı savunmak istiyorum. Kimliklerim çalınarak rehin tutulduğum ABD'de Türkiye’ye girişim engelleniyor. ABD vatandaşlığımı alıp özgürlüğüme kavuşmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Meltem Miraloğlu

Meltem Miraloğlu

DAHA ÖNCE ŞİDDET GÖRDÜĞÜ İLERİ SÜRÜLMÜŞTÜ 

Meltem Miraloğlu'nun bir dönem hamile olduğu ve eşi tarafından şiddet gördüğü iddia edilmişti. O dönem bu iddiayı yalanlayan ünlü isim "Son kez topluca cevaplıyorum, 'Hamile değilim'. Hiç çocuğum yok” ifadelerini kullanmıştı.

Kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut sosyal medyadan isyan etti! Kızı ateş püskürdü

İLİŞKİLİ HABER

Kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut sosyal medyadan isyan etti! Kızı ateş püskürdü
Reynmen'den düğüne katılamayan hamile ablasına anlamlı sürpriz! "Bir problemim var artık"

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen'den düğüne katılamayan hamile ablasına anlamlı sürpriz! "Bir problemim var artık"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0