Survivor yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybetti

Survivor yarışması ile tanınan oyuncu ve dansçı Hasan Yalnızoğlu bir süredir pankreas kanseri mücadele ediyordu. Survivor Hasan, 50 yaşında hayatını kaybetti.

Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran ve Anadolu Ateşi adlı dans grubu ile bilinen Hasan Yalnızoğlu, bir süredir mücadele ettiği pankreas kanserine yenik düştü. Survivor Hasan, 50 yaşında Bakırköy Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Hasan Yalnızoğlu

Hasan Yalnızoğlu

Hasan Yalnızoğlu, 7 yaşında bir kız çocuğu babasıydı.

SURVIVOR HASAN YALNIZOĞLU KİMDİR?

20 Ekim 1974 tarihinde Üsküdar, İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan Yalnızoğlu, 6 yaşında jimnastiğe başlayıp aynı zamanda futbolla da ilgilendi. Sonraki yıllarda yüzme sporunda başarılar kazandı.

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunudur. Spor kariyerinde birçok başarısı olan Yalnızoğlu, sonrasında dans ve oyunculuk alanında da kendini kanıtladı. Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev aldı. 2007 yılında kendi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi.

1997 yılında Best Model of Turkey yarışmasında ikinci oldu. O yıl Best Model of Turkey'de kadınlarda Deniz Akkaya'nın erkeklerde ise Kenan İmirzalıoğlu birinci olmuştu.

Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci oldu.

2013 yılında Şişli'de kendine ait bir spor salonu açtı.

2014 yılında "Öğrenilmiş Duygular" adındaki kişisel gelişim kitabını çıkardı.

2015 yılında, Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranlarında düzenlediği Survivor All Star yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı. Yarışmayı 5. olarak tamamladı.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

misafir 6 saat önce

islamsız hayat boş

Suha 7 saat önce

Allah mekanını cennet eylesin acılı ailesine de Allah sabırlar versin

Misafirm 8 saat önce

Allah tealanın koyduğu şaşmaz bir kaide olan ölüm vakası için bu ifadeyi kullanmak doğru mu?

Vatandaş 13 saat önce

Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun güzel insan.

Ali 15 saat önce

Allah rahmet eylesin düzgün biriydi survivorda çirkeflik yapmayan nadir insanlardan biriydi

Yorumların Tümünü Okuyun