Ebru Şallı, Angelina Jolie benzetmesine yanıt verdi! "Yani onların Angelina Jolie'si varsa..."

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen 47 yaşındaki model ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, geçtiğimiz akşam bir marka davetinde boy gösterdi. Kırmızı kombiniyle adeta beğeni yağmuruna tutulan ünlü model, yeni imajıyla dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie'ye benzetildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son zamanlarda eşi Uğur Akkuş hakkında çıkan dolandırıcılık iddiaları ile adından sık sık bahsettiren ünlü model Ebru Şallı, yaptığı imaj değişikliklerinin ardından ilk kez görüntülendi. Geçtiğimiz akşam bir markanın davetine katılan ünlü model, basın mensuplarının hakkında merak ettiklerini yanıtladı. 

Ebru Şallı

Ebru Şallı

İMAJ DEĞİŞİKLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ!

Kırmızı kombini ve yeni imajıyla basın mensupları tarafından dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie'ye benzetilen ünlü model, gelen yorumlar üzerine verdiği tepkiyle sosyal medyada gündem oldu. Ünlü model; "Yani 'onların Angelina Jolie'si varsa bizim de Ebru Şallı'mız var' mı diyorsunuz? Güzel bu, yürüyün buradan." dedi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan röportaj üzerine ünlü modelin görünümü sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi sosyal medya kullanıcısı, Ebru Şallı'yı Angelina Jolie'nin son haline benzetirken kimi sosyal medya kullanıcısı da ikilinin görünümlerini alakasız buldu. 

İşte, Ebru Şallı'nın o röportajı...

Şimdi de kızıyla aynı filmde! Erdal Özyağcılar ve Ezo Sunal birlikte rol alacak

İLİŞKİLİ HABER

Şimdi de kızıyla aynı filmde! Erdal Özyağcılar ve Ezo Sunal birlikte rol alacak
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0