One Direction üyesi Liam Payne hayatını kaybetti! Genç şarkıcının trajik ölümü yasa boğdu

Bir zamanların en ünlü erkek gruplarından olan albüm satışlarıyla rekor kıran One Direction üyesi Liam Payne Arjantin'de kaldığı otelden aşağı düşerek olay yerinde hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcının ölümü sonrasında ise hayranları yasa boğuldu.

Dünya'nın en çok tanınan sanatçıları arasında yerini alan One Direction grubu üyesi Liam Payne 31 yaşında balkondan düşerek hayatını kaybetti. İngiliz basınında yer alan habere göre 31 yaşındaki Payne, eski grup üyesi arkadaşı Niall Horan'ın konserine katılmak için Arjantin'e gittiği öğrenildi. 

BALKONDAN AŞAĞI DÜŞTÜĞÜ ÖĞRENİLDİ

Buenos Aires'teki yetkililer ünlü şarkıcının 'Casa Sur Palermo' otelinde alkol ve uyuşturucu etkisinde olan ve taşkınlık çıkaran bir müşteriye müdahale etmek için gittikleri ancak ulaştıklarında ise otelin bahçesinde büyük bir gürültü duyduklarını belirterek, ağır yaralı halde yerde yattığını belirttikleri bildirildi.

Yapılan ilk açıklamalara göre ünlü şarkıcının 40 metre yükseklikten balkondan düşmüş ancak ambulans ekiplerinin ise yaşama şansının çok düşük olmasına rağmen müdahale ettikleri aktarıldı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Payne'nin düşmesinden sonra ilk ihbarın 17.04'te yapıldığı ve ambulansın ise 17.11'de geldiği, ancak genç şarkıcının olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Ünlü şarkıcının ölümü sonrasında hayranları yasa boğulurken birçok ünlü isim de sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Payne, 2008-2010'da 'The X Factor' adlı şarkı yarışmasına katılmış, Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson ve Niall Horan ile birlikte One Direction grubunu kurmuştu. Ancak grup üyeleri 2017 yılında solo çalışmalarını yürütmeye başlamıştı.

  • 70 milyon albüm satarak tüm zamanların en çok satan erkek grubu ünvanını almışlardı.

LİAM PAYNE KİMDİR?

Liam James Payne 29 Ağustos 1993'te doğdu. İngiliz-İrlandalı erkeklerden oluşan One Direction grubunun bir üyesiydi. Ruth ve Nicola adında iki ablası var. 12 yaşındayken okulun 18 yaş altı grubuna dahil olan Liam basketbol takımına katılmışi, daha sonra kız kardeşinin erkek arkadaşından boks dersleri aldı.

2008 yılında ilk kez The X Factor yarışmasına katıldı ama yarışmanın jürileri ona 2 yıl sonra gelmesini önerdi. 2 yıl sonra "Cry Me A River" şarkısıyla tekrar katıldı. Jüriden 4 evet alarak Boot Camp'a geçti. Ancak o da diğerleri gibi Boot Camp'ta elendi. Fakat Nicole Scherzinger'ın tavsiyesi ile erkekler kategorisinde elemeleri geçememiş olan diğer 4 yarışmacı (Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan ve Harry Styles) ile One Direction isimli bir grup kurarak gruplar kategorisinde yarıştılar. 

Liam Payne 2016 yılından beri İngiliz şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Cheryl ile   22 Mart 2017 tarihinde "Bear" adında bir erkek bebekleri olmuştu.

Ebru Şallı, Angelina Jolie benzetmesine yanıt verdi! "Yani onların Angelina Jolie'si varsa..."

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı, Angelina Jolie benzetmesine yanıt verdi! "Yani onların Angelina Jolie'si varsa..."
Umut Akyürek'ten yardım çığlığı! Kızından şiddet mi görüyor? "Kendimi odaya kilitledim"

İLİŞKİLİ HABER

Umut Akyürek'ten yardım çığlığı! Kızından şiddet mi görüyor? "Kendimi odaya kilitledim"

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0