Umut Akyürek'ten yardım çığlığı! Kızından şiddet mi görüyor? "Kendimi odaya kilitledim"

Geçirdiği estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Umut Akyürek şimdi de kızından şiddet gördüğü iddialarıyla gündem oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden yardım çığlığında bulunan Akyürek, kızının yasaklı madde kullandığını söyleyerek zor durumda olduğunu açıkladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son dönemlerin estetikli isimleri arasında yer alan ünlü şarkıcı Umut Akyürek'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son paylaşım herkesi şoke etti. Yaptırdığı estetik operasyonları ile gündemden düşmeyen Akyürek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta yardım çığlığında bulundu.

Umut Akyürek yardım çığlığı

Umut Akyürek yardım çığlığı

Umut Akyürek’in kardeşinden yıllar sonra gelen itiraf: Ablam ekmeğimle oynadı İLİŞKİLİ HABERUmut Akyürek’in kardeşinden yıllar sonra gelen itiraf: Ablam ekmeğimle oynadı

KIZINDAN ŞİDDET Mİ GÖRÜYOR?

Kızının yasaklı madde kullandığı ve bu sebeple kendisini kaybettiğini söyleyen ünlü şarkıcı, kızının kendisini veya başkalarını öldüreceğinden korktuğunu söyleyerek yardım istedi. Akyürek, kızının eşine bıçakla saldırdığını, kendisini de iki kez darp ettiğini açıkladı.

Umut Akyürek kızı

Umut Akyürek kızı

"KENDİMİ ODAYA KİLİTLEDİM"

Korktuğu için kendisini odaya kilitlediğini söyleyen Akyürek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yardım çığlığında şu ifadeleri kullandı:

"Psikolojik rahatsızlığından dolayı kendini frenleyemediği için hiçbir konuda, korkunç boyutlara vardı iş! Ben şu anda kendimi odaya kilitledim. İki gündür yoktu, yine çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldık. Polisler geliyor dil döküyor, sonra bir şey olmuyor. Ülkemizde yaşanan olayların kökeninde bu madde kullanımı var. Ben bir sanatçı olduğum halde gücüm yetmiyor. Başına bir şey gelir diye korkuyoruz. Bilincini kaybediyor"

One Direction üyesi Liam Payne hayatını kaybetti! Genç şarkıcının trajik ölümü yasa boğdu

İLİŞKİLİ HABER

One Direction üyesi Liam Payne hayatını kaybetti! Genç şarkıcının trajik ölümü yasa boğdu
İngiliz müzisyen Waters’dan Başkan Erdoğan’a Filistin teşekkürü

İLİŞKİLİ HABER

İngiliz müzisyen Waters’dan Başkan Erdoğan’a Filistin teşekkürü
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0