Lewis Stevenson tehlikeli tırmanışlarıyla tanınıyordu! Beğeni uğruna canından oldu

Dev binalara ve metrelerce yükseklikteki yapılara tırmanışlarıyla tanınan dünyaca ünlü sosyal medya fenomeni Lewis Stevenson, İspanya'nın en yüksek köprüsüne tırmanırken dengesini kaybederek yaklaşık 200 metre yükseklikten düştüğü öğrenildi. 26 yaşındaki ünlü sosyal medya fenomeni, hayatını kaybetti.

New York'ta bir gökdelenin tepesindeyken ve metal bir kirişin üzerinde Londra'ya bakarken çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlaması üzerine kısa süre içerisinde üne kavuşan 26 yaşındaki Lewis Stevenson, Instagram'da etkileyici tırmanışlarını göstermesiyle tanınıyordu.

Lewis Stevenson

Lewis Stevenson

ARKADAŞINA TUTUNMAYA ÇALIŞTI!

Castilla la Mancha Belediye Başkanı Macareza Munoz'un yıllar önce koyduğu giriş yasağına rağmen geçtiğimiz pazar günü İspanya'nın en yüksek köprüsüne tırmanan Lewis Stevenson, 24 yaşındaki arkadaşı ile birlikte hünerlerini göstermek istedi. Video çekimi sırasında dengesini kaybeden Lewis Stevenson, videosunu çeken arkadaşının gösterdiği tüm çabaya rağmen 192 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

Lewis Stevenson

Lewis Stevenson

Lewis Stevenson'ın ölüm haberini veren Castilla la Mancha Belediye Başkanı Macareza Munoz ise Lewis Stevenson'ın cesedine pazar günü sabah 7.14'te ulaşıldığını ve köprüye erişimin artık 'tamamen yasaklandığını' duyurdu.

Lewis Stevenson

Lewis Stevenson

"HEPİMİZ VAZGEÇİRMEYE ÇALIŞTIK"

Torunun ölümünden sonra MailOnline'a röportaj veren Lewis Stevenson'un büyükbabası Clifford Stevenson, yaptığı açıklamalar sırasında "Hepimiz onu vazgeçirmeye çalıştık. Her zaman onu bir şeyler yapmaktan vazgeçirmeye çalışıyorduk ama o böyleydi." dedi. 70 yaşındaki dede, "akrobatik gösteriler yapmayı severdi ve yaptığı şeyi kendi zevki için yapardı. Yaptıklarını para için yapmadı, o bir maceraperestti." şeklinde konuşarak torununu yad etti.

Ağlayarak emekliliğini duyurmuştu! Adriana Lima yıllar sonra yeniden podyumda

İLİŞKİLİ HABER

Ağlayarak emekliliğini duyurmuştu! Adriana Lima yıllar sonra yeniden podyumda
Didem Delen Mustafa Sandal'a nokta atışı cevap! "İhtiyacın var herhalde 750 TL verelim sana"

İLİŞKİLİ HABER

Didem Delen Mustafa Sandal'a nokta atışı cevap! "İhtiyacın var herhalde 750 TL verelim sana"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

İslam Sancağı 5 saat önce

Kripto Sabetay Yahudileri yerli ve milli savunma sanayi istemiyor, ülkenin evangelist-siyonistler tarafından işgal edilmesini zorlaştırıyor çünkü yerli ve milli savunma sanayi.