Demet Akalın'ın kızı yürekleri ağza getirdi: Hira'nın bilekleri kırıldı!

Kariyerinin yanı sıra aile yaşamıyla da sık sık gündeme gelen Demet Akalın bu kez kötü bir haberle yürekleri ağza getirdi. Tatil için Paris'te olan Akalın, kızının geçirdiği kaza sebebiyle apar topar ülkeye döndü.

Türkiye gündemine dair yaptığı açıklamalar ve eleştirileriyle gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın, yüreği ağzına geldi. Demet Akalın ile Okan Kurt’un kızı Hira, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları sırasında görünmez bir kaza yaşadı.

APAR TOPAR İSTANBUL'A DÖNDÜ!

Ters takla atarken iki el bileği birden kırıldı.

Tatil için Paris’te olan Akalın, haberi alır almaz apar topar İstanbul’a döndü. Demet Akalın'ın 10 yaşındaki kızı Hira adına Siirt’e okul içine park yaptıracağını duyurmuştu.

Neşet Ertaş Türkü Bahçası'nı görmek isteyenler Kırşehir'e akın ediyor!

İLİŞKİLİ HABER

Neşet Ertaş Türkü Bahçası'nı görmek isteyenler Kırşehir'e akın ediyor!
Yeni nişanlanan Kadir Ezildi'nin itirafı gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Yeni nişanlanan Kadir Ezildi'nin itirafı gündem oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0