Yeni nişanlanan Kadir Ezildi'nin itirafı gündem oldu!

Geçtiğimiz günlerde evlenen Kadir Ezildi katıldığı programda nişanlısı Gamze Türkmen ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Temizlik takıntısıyla tanınan ünlü sunucu Kadir Ezildi Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programına konuk oldu. Ezildi, özel hayatıyla ilgili yaptığı özel açıklamalarla gündem oldu.

"ŞİMDİ O AŞKIN ZİRVESİNDEYİM"

Geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı atarak hayranlarını sevindiren Ezildi, program sırasında ilişkisinden de bahsetti.

"Tamamlandığımı hissediyorum. İlk başta zor oldu alışma dönemi ama sonunda her şey tatlı oldu. Birbirimizi anladık. Aşığım. Benim evlenmem için aşık olmam gerektiğini söylerdim. Şimdi o aşkın zirvesindeyim." diyen Kadir Ezildi çocuk isteğini ise “Çocuksuz bir ev ıssızdır. Ben misafir çocuklarını sevmem ama kendi çocuklarım olmasını çok isterim. Özellikle erkek olanlar bana benzesin.” sözleriyle dile getirdi.

Kadir Ezildi

Kadir Ezildi

Kadir Ezildi’nin eğlenceliği kişiliğiyle neşeyle geçen program sonunda Gökhan Çınar, analiz yorumlarını “Neşe, mizahı hiç bırakmadın. Hayatın zorluklarını neşeyle aşmayı başaran insanlar olur, sen de öylesin. Oyun boyunca etrafındaki herkesin duygusunu yaşadın. Her bir aşamayı garantiye aldın” sözleriyle yaptı.

Demet Akalın'ın kızı yürekleri ağza getirdi: Hira'nın bilekleri kırıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'ın kızı yürekleri ağza getirdi: Hira'nın bilekleri kırıldı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0