Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik hayatını kaybetti! Yarın son yolculuğuna uğurlandı

Avrupa Yakası adlı dizide oynadığı Kubilay rolüyle hafızalara kazınan Vural Çelik, 51 yaşında yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncu bugün (Cumartesi) son yolculuğuna uğurlandı.

Ekranların tanınan oyuncusu Vural Çelik hayatını kaybetti. Çelik, Bir Demet Tiyatro, Avrupa Yakası, Yahşi Cazibe, Seksenler ve Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım gibi çok sayıda yapımda yer almıştı.

Vural Çelik

Vural Çelik

ACI HABER GELDİ

Acı haberi yapımcı ve senarist Birol Güven duyurdu. Güven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm" dedi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Vural Çelik'in cenazesi bugün (19 Ekim Cumartesi) Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı'nda defnedildi.

'MADDİ DURUMU SIKINTILIYDI' İDDİALARINA YANIT

Cenazede muhabirlerin sorularını yanıtlayan Birol Güven, "Vural, enerjisi farklı ve yüksek bir insandı. Kendisi çocuk kalpliydi. Bir çocuk gibi güler ve üzülürdü. Ansızın küser ama sonra birden gelip barışırdı. Sosyal medyada Vural'ın maddi bir sıkıntı içinde olduğuna dair çıkan haberler doğru değil. Sektörel bir daralma var ama Vural'ın bu derece büyük bir sıkıntısı yoktu. Çekip yayımladığı videolar şaka amaçlıydı. Birlikte yeni bir projeye başlayacaktık, kısmet olmadı. Başımız sağ olsun." dedi.

Vural Çelik hastane odasından paylaşım yaptı

Vural Çelik hastane odasından paylaşım yaptı

Ünlü oyuncu vefat etmeden 2 gün önce hastane odasından yayınladığı videoda "Hastanelere geldiğim kadar dizi bölümü çekseydim şimdi yatlarım katlarım olurdu" demişti.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Ahmet 1 gün önce

Allah Rahmet eylesin sevilen bir sanatçıydı

Toplam 1 beğeni

Trabzonlu Mehmet 1 gün önce

Allah rahmet eylesin. Severdik kendisini.

Toplam 1 beğeni

Suha 1 gün önce

Mekanın cennet olsun sözün bittiği yerdeyiz ne yazsak ne cizsek hersey boş seni Avrupa yakası değil ama 80,ler dizisindeki halinle hep hatirliyacagim nedenmi yasım 64 o dönemi sizin gibi sanatçılar la birdaha yaşadık

Toplam 1 beğeni

ERDEM 1 gün önce

hiçbir yerde adamın neden öldüğü yazmıyor neden acaba ?

Toplam 1 beğeni

HIDIR BUDUR 1 gün önce

Allah rahmet eylesin...

Toplam 1 beğeni