Elton John öğle yemeği için birkaç saatliğine İstanbul'a geldi!

Dünyaca ünlü İngiliz sanatçı Elton John, önceki gün İstanbul'a gelerek öğle yemeği yedi. Vegan restoranda lezzetli tatların keyfini çıkaran ünlü yıldız, "Bu, asla unutamayacağım bir deneyimdi." dedi.

7'de 70'e herkesin yakından tanıdığı müzik dünyasının yaşayan efsanesi Sir Elton John, geçtiğimiz gün birkaç saatliğine soluğu İstanbul'da aldı.

Öğle yemeği için Türkiye'yi tercih eden dünyaca ünlü yıldıza Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç eşlik etti. Bitki odaklı yemekleriyle dikkat çeken bir restoranda sonbahar tadım menüsünü deneyimleyen Elton John, "Bu, asla unutamayacağım bir deneyimdi. Her şey mükemmel ve dengeliydi" sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.

Yemek sonrasında restoranın mutfak ekibiyle bir araya gelen sanatçı, onlar için albüm ve plaklarını da imzaladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hayatını kaybeden Vural Çelik’in iki gün önceki paylaşımı dikkat çekti!

Şarkıcı Ozan Orhon'un acı günü! Aldığı acı haberle yıkıldı

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Ozan Orhon'un acı günü! Aldığı acı haberle yıkıldı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0