Şarkıcı Aydilge'den yıllar sonra gelen şok itiraf! "15 yaşında tacize uğradım"

Şarkıcı Aydilge, 30 yıl sonra sosyal medya hesabından yaptığı itirafla gündem oldu. Aydilge, 15 yaşındayken tacize uğradığını söyleyerek lütfen çaresiz hissetmeyin, susmayın, yardım isteyin" diye seslendi.

Ünlü şarkıcı Aydilge, sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal bir mesajla 15 yaşındayken yaşadığı tacizi ilk kez kamuoyuyla paylaştı 

Yaşadığı acı deneyimi takipçileriyle paylaştığı uzun bir videoya kişisel Instagram hesabından yer veren şarkıcı, şunları söyledi:

“Ben 15 yaşındayken, 17 yaşında bir ''çocuk'' tarafından tacize uğradım. Yazlık bir yerde, kumsalın biraz daha sakin bir köşesinde kendi kendime otururken, pat diye yanıma oturup, yakınlaşmak istedi. İzin vermedim. İttirdi kaktırdı, sonra Bileğimden tutup, ''korkma ya, sadece kelebeğimi göstereceğim'' dedi. Ben önce normal uçan bildiğimiz kelebek sandım ama cebinden kesici alet olan kelebek denilen şeyi çıkarıp, iğrenç bir sırıtışla sallamaya başladı. Şanslıydım, bir şekilde fırlayıp kaçtım oradan insanların arasına karıştım. Ama kaskatı donup kalabilirdim de. Kalbim o kadar hızlı çarpıyordu ki... İnanın şu yaşımda bile size bunu anlatırken kalbim hızlanıyor ve o çocuğun yüzündeki pis sırıtışı aklıma geliyor.”

"ÇARESİZ HİSSETMEYİN, SUSMAYIN, YARDIM İSTEYİN"

Sözlerini sürdüren isim, taciz konusunda sessiz kalmamak gerektiğini belirterek şu uyarıyı yaptı: 

“Ertesi gün ise korkunç bir şey ile karşılaştım. Evimizin önündeki çöp konteynırının önünde, öldürülmüş kedi yavruları vardı. O görüntü gözümün önünden asla gitmiyor. Bakın o kişi mi yaptı bilmiyorum. Ama biri yaptı. Yapabildi, yapıyorlar. Kadınların, çocukların, hayvanların uğradığı vahşet o kadar aynı kaynaktan besleniyor ki... Bir paket bu aslında, onu yapan diğerlerini de yapabiliyor. Caydırıcı yasalar şart evet, ama el birliğiyle toplumsal farkındalık ve dönüşüm de şart. El ele.. Benim yaşadığım da çok daha kötülerini yaşayanlar var ise aranızda, 'anlatsam ne değişecek ki' diye lütfen çaresiz hissetmeyin, susmayın, yardım isteyin. Bu konularda yardımcı olan pek çok dernek var, aktif yardımcı oluyor. Siz de mağdurlara yardımcı olabilecek başka platformları lütfen yorumlarda paylaşın. Sizi seviyorum...”

Yasemin Özilhan'ın son hali görenleri hayrete düşürdü! "Parayı nasıl harcayacağını şaşırdı"

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan'ın son hali görenleri hayrete düşürdü! "Parayı nasıl harcayacağını şaşırdı"
Vefatının ardından Vural Çelik'in nasihat dolu o sözleri gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Vefatının ardından Vural Çelik'in nasihat dolu o sözleri gündem oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0