Türkiye'yi ayağa kaldıran 'Yenidoğan Çetesi'ne Hadise de sessiz kalamadı "Susmayın"

İstanbul'da ortaya çıkan bebeklerin ölümüne sebep olan "Yenidoğan Çetesi" tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Olayla ilgili ortaya çıkan tüyler ürpertici gerçeklere tüm Türkiye'den tepkiler büyüyor. Kan donduran olaya bir tepki de ünlü şarkıcı Hadise'den geldi.

112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk eden ve ölümlerine neden olan 'Yenidoğan Çetesi' ile ilgili ortaya çıkan iddialar kan dondurmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı Hadise de İstanbul'da yaşanan bu dehşet verici olayına sessiz kalamadı.

Hadise yenidoğan çetesi

Hadise yenidoğan çetesi

TürkiyeİLİŞKİLİ HABERTürkiye'nin konuştuğu 'yenidoğan' skandalı: İşte çetenin iş birliği yaptığı hastaneler

"YENİDOĞAN ÇETESİ"NE SESSİZ KALAMADI!

Sosyal medya hesabı üzerinden bu tüyler ürpertici olayla ilgili çağrıda bulunan ünlü şarkıcı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Henüz bir anne değilim ama içim yanıyor bu haberleri okuduğumdan beri… Bu vahşete şimdi son verilmeli! Yeni doğan bebeklerin hayatı üzerinden para kazanmak, onların canını alarak bunu yapmak nasıl kabul edilebilir? Canımızı emanet ettiğimiz, güvenmekten başka alternatifimiz olmayan insanlar tarafından bu yapılıyor. Bebeklerin çektiği acı ve ailelerin yaşadığı tarifsiz üzüntü, hepimizin yüreğini yakıyor.

Devletimize sesleniyorum; lütfen bebeklerimizi koruyun, LÜTFEN! Bu hastaneler hâlâ çalışmaya devam ediyor, ve görevli olmayan kişiler bebeklerin etrafında dolaşıyor! Bu gerçek olamaz! Bu sistemin içinde olan herkesin cezasını çekmesini, yaptıklarının farkına varana kadar gün yüzü görmemesini istiyorum. Bu nasıl bir vahşet? Lütfen herkes sesini çıkarsın, susmayın, unutmayın, unutturmayın! Sesimizi yükseltelim ve bebeklerimiz için adalet isteyelim!"

Yaptığı o hareket yüzünden hayatından oluyordu! "7 dakika boyunca ölü kaldı"

İLİŞKİLİ HABER

Yaptığı o hareket yüzünden hayatından oluyordu! "7 dakika boyunca ölü kaldı"
Oktay Kaynarca'dan çok konuşulacak Kurtlar Vadisi itirafı! "Bunu ilk kez açıklıyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca'dan çok konuşulacak Kurtlar Vadisi itirafı! "Bunu ilk kez açıklıyorum"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0