Fazıl Say ile komşuluğu fırsata çevirdi! Satılık ev ilanına bakın ne kadar istedi

Nişantaşı'nda oturan ünlü piyanist Fazıl Say'ın komşusunun pazarlama taktiği çok konuşuldu. Evini satılığa çıkaran komşunun evi satmak için 'Fazıl Say'a komşu...' ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

İstanbul Nişantaşı'nda oturduğu bilinen piyanist Fazıl Say, bir süre önce yan apartmanındaki bahçe katını da satın almış ve iki daireyi birleştirmişti. Ünlü piyanist bu defa komşusunun ev pazarlama yöntemi ile konuşuldu.

PAZARLAMA TAKTİĞİ PES DEDİRTTİ

Günaydın'dan Gazeteci Gökhan Gökduman'ın haberine göre, Fazıl Say'ın bir komşusu geçtiğimiz günlerde aynı apartmanda yer alan dairesini satışa çıkardı.

"FAZIL SAY'A KOMŞU OLACAKSINIZ"

Ancak ilanı görenlerin ev sahibiyle yaptığı konuşmalar herkeste büyük şaşkınlığa neden oldu. Ev sahibi, potansiyel alıcıları etkilemek için oldukça dikkat çekici bir yöntem denedi ve "Fazıl Say'a da komşu olacaksınız" diyerek ilan verdi.

İSTEDİĞİ RAKAM DUDAK UÇUKLATTI

Bu durum, hem Fazıl Say'ın hem de emlak piyasasının dikkatini çekti. Ünlü sanatçının ismi, komşusu tarafından adeta bir pazarlama aracı olarak kullanıldı. Fazıl Say'ın komşusu evinin satışı içinse tam tamına 17 milyon TL istedi.

Acun Ilıcalı'dan büyük ses getirecek Rihanna hamlesi! Fenerbahçe için...

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan büyük ses getirecek Rihanna hamlesi! Fenerbahçe için...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0