Ekmek Teknesi'nin 'Heredot Cevdet'i Hasan Kaçan'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti

Ekmek Teknesi dizisindeki Heredot Cevdet rolüyle hafızalara kazınan Hasan Kaçan'ın annesi Havva Kaçan hayatını kaybetti. Ünlü isim acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Ekmek Teknesi, Fesupanallah, Eşref Saati, Leyla ile Mecnun, Halil İbrahim Sofrası gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Hasan Kaçan, annesi Havva Kaçan'ı kaybetti. 1995 yılında Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve kendi adını taşıyan Hasan Kaçan Folk Show programını sunan Kaçan, annesinin vefat haberini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Hasan Kaçan

Hasan Kaçan

ACI HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU!

Acı haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşan Kaçan paylaşımında "İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn.  Anneciğimiz Havva Kaçan irtihâl-i dâr-ı bekâ eylemiştir. Yarın ( 20/10/2024 Pazar) İkindi namazını müteakiben Kayseri İncesu ilçesinde ebedi aleme uğurlanacaktır. Rahatsızlığı süresince desteğini esirgemeyen her bir kıymetli dosta ailemiz adına teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0