Nazan Öncel çileden çıktı! Konserini iptal etti

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel, bugün Bursa'da bir konser verecekti. Ancak ünlü şarkıcı bir anda konserini iptal etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Öncel, konserine bilet alanları tembihledi.

Nazan Öncel, organizasyon şirketine sinirlenip Bursa'da vereceği konseri iptal etti. Olaydan organizasyon şirketini sorumlu tutan Öncel, konserine bilet alan sevenlerini de uyarmayı ihmal etmedi.

ORGANİZASYONA KIZIP KONSERİ İPTAL ETTİ

Instagram hesabından açıklama yapan Nazan öncel, şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlar merhaba, bugün Bursa Açıkhava'da yapılması planlanan konserimizi organizatörün sorumluluklarını yerine getirmemesi nedeniyle iptal etmek zorunda kalıyorum. Ben ki meslek hayatım boyunca sağlık sorunları dışında hiçbir konserimi iptal etmiş sanatçı değilim. Bu yaz 16 Haziran'da bayram nedeniyle boşalmış olan İstanbul'a ve pazar gününe konser koydular üstelik çok hastaydım dört serum yiyerek gittim ve açık havayı dolduran sizin için o konseri söylemesi ayıp bir kuruş bile almadan tam repertuvarla sonuna kadar tamamladım. Sizden ricam bu akşamki Bursa biletlerinizi nereden aldıysanız paranızın lütfen iadesini isteyin."

Nazan Öncel

Nazan Öncel

Ünlü şarkıcı, konserine bilet almış olanları, para iadesi istemeleri konusunda uyardı.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0