Sihirli Annem'in Betüş ve Suzan'ı yıllar sonra bir arada! İnci Türkay ve Zuhal Topal buluştu

2000'li yıllara damgasını vuran dizilerden biri olan Sihirli Annem'de Betüş karakteriyle hafızalara kazınan İnci Türkay uzun süredir İngiltere'de yaşıyor. İngiltere'ye giden Zuhal Topal, eski dostunu ziyaret etti. İkilinin yıllar sonra buluşması gündem oldu.

Bir dönemin popüler dizisi Sihirli Annem'de "Suzan" ve "Betüş" karakterlerini oynayan oyuncular Zuhal Topal ve İnci Türkay, proje bittikten sonra da arkadaşlıklarını devam ettirdi. İkili, yakın dostluklarını sürdürüyor ancak arada uzak mesafeler var.

İnci Türkay, bir süredir İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşıyor. Londra gezisine giden Zuhal Topal, arkadaşını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Samimi anlarını sosyal medya hesabından paylaşan Topal, "Canım İnciciğime ziyarete geldim" notunu düştü.

Zuhal Topal ve İnci Türkay

Zuhal Topal ve İnci Türkay

"DOSTLUĞUMUZ HİÇ BİTMEDİ"

İkili, en son geçtiğimiz yıl yine Zuhal Topal'ın İngiltere ziyareti sırasında görüşmüştü. O zaman İnci Türkay'la sarıldığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Zuhal Topal, "Araya mesafeler girse de 22 yıllık dostluğumuz hiç bitmedi. Canım İnci'm yerin ben de apayrı. Çok özlemişiz birbirimizi. Zaman geriye aksın" demişti.

Shakira dünya turuna çıktı: Yoğun ilgi nedeniyle verdiği karar hayranlarını şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Shakira dünya turuna çıktı: Yoğun ilgi nedeniyle verdiği karar hayranlarını şaşırttı!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0