Alzeimer'a yakalanma riski hayatını karartmıştı! Chris Hemsworth sağlığı hakkında konuştu!

Thor filmiyle büyük başarı yakalayan ünlü aktör Chris Hamsworth Alzheimer riski nedeniyle kariyerine ara vereceğini açıklamasının ardından sağlık sorunları hakkında ilk kez konuştu.

Thor filmiyle tüm dünyada büyük yankı uyandıran 34 yaşındaki Avustralyalı sanatçı Chris Hemsworth 2022 yılında genetik testi yaptırmış ve Alzheimer'e yakalanma riskinin çok yüksek olduğunu öğrenmesi üzerine oyunculuğu bırakacağını söylemişti.

ALZHEİMER RİSKİ NEDENİYLE KARİYERİNİ BIRAKACAKTI

Hemsworth'ün aldığı karar sonrasında hayranları büyük üzüntü yaşamıştı. Ünlü oyuncu hayranlarından gelen tepkiler sonrasında oyunculuğa devam edeceğini açıklamıştı.Ünlü oyuncu Vanity Fair'e verdiği röportajında,“Bu beni gerçekten çok üzdü çünkü çok kişisel bir konuda savunmasızmışım ve bunu bana karşı kullanmışlar gibi hissettim” dedi.

Alzheimer hastalığına yakalanma riskinin 8 ila 10 kat olduğunu belirten ünlü aktör basının durumu abarttığını sadece daha az çalışacağını ve sağlığına dikkat etmesi gerektiğini açıkladı.

BİRÇOK SAĞLIK SORUNUYLA MÜCADELE ETTİ

 “Furiosa: A Mad Max Saga” filmiyle Hollywood'a dönüş yapan ünlü aktör verdiği röportajda “hiç bu kadar iyi hissetmemiştim'' diyerek son yıllarda Alzhemier rahatsızlığı ve, Thor: Aşk ve Gök gürültüsü filmi çekimlerinde geçirdiği sakatlıkla mücadele ettiğini açıkladı.

AİLESİYLE VAKİT GEÇİRECEĞİNİ AÇIKLADI

Ağustos ayında 41 yaşına giren ünlü aktör birçok projede yer alarak ailesini ihmal ettiğini itiraf ederek artık karısı Elsa Pataky ve 3 çocuğu ile birlikte Avusturya'nın Byron Bay kıyısındaki evlerinde daha çok vakit geçirmek istediklerini belirtti.

 

David Beckham'den kızı hakkında şaşırtan paylaşım: Annesinin izinden gidiyor...

İLİŞKİLİ HABER

David Beckham'den kızı hakkında şaşırtan paylaşım: Annesinin izinden gidiyor...
Kuruluş Osman dizisinin yıldızından büyük müjde! Buse Arslan ve Çağrı Şensoy duyurdu

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman dizisinin yıldızından büyük müjde! Buse Arslan ve Çağrı Şensoy duyurdu

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0