Teoman'dan banka itirafı: İlk hesabımı birkaç ay evvel açtım!

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Teoman, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda ilginç bir itirafta bulundu. "Ekonomiyle ilişkim hiç yoktu, yeni yeni başladım. Artık parayla ilgileniyorum" diyen Teoman, ilk kez banka hesabını yeni açtığını dile getirdi.

Ünlü şarkıcı Teoman, geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın sunumunu üstlendiği "Gör Beni" isimli YouTube programına konuk oldu. Hayatına dair bilinmeyenleri ilk kez paylaşan ünlü şarkıcı, "Yaptığım işin bir meslek olduğunu müziği bıraktıktan sonra anladım. O zamana kadar bir varoluş tarzı gibi hissediyordum yaptığım şeyi. Eskiden çalışkanlığımı görmedikleri için 'gece hayatının en hızlısı' olarak magazin tarihine geçtim. Ama artık her alanda vites düşürdüm. Çocuk ruhlu, 57 yaşında bir adamım" diye konuştu.

"ALTIN YILLARIMI YAŞIYORUM"

Z kuşağıyla birlikte hayran kitlesinin değiştiğini ve arttığını da vurgulayan ünlü şarkıcı, "Altın yıllarımı yaşıyorum" dedi ve "Eskiden 24 saat rock yıldızıydım, şimdi iki saat... Konser sonrası normal Teoman olarak evime dönüyorum" ifadelerini kullandı.

İLK BANKA HESABINI YENİ AÇTIĞINI İTİRAF ETTİ

"Ben ilk banka hesabımı birkaç ay evvel açtım" itirafıyla sevenlerini şaşırtan Teoman'ın "Neyim var neyim yok yeni anladım. İşin maddi tarafına hiç eğilmemiştim eskiden. Bir ortak hesabım vardı menajerimle, her şeye o bakardı. Ben hiçbir şeyi hayatım boyunca kontrol etmedim. Ne kadar param var diye hiç bakmadım. Ekonomiyle ilişkim hiç yoktu, yeni yeni başladım. Artık parayla ilgileniyorum." açıklaması sosyal medyaya damga vurdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Tekerlekli sandalyeli birey rampaya park eden aracın camlarını kırdı

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz bebeklerinin cinsiyetini duyurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz bebeklerinin cinsiyetini duyurdu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0