Yenidoğan çetesi oyuncu Süleyman Yağcı'yı çileden çıkardı! İdam çağrısında bulundu

Tüm Türkiye’de büyük tepki çeken yenidoğan bebek çetesine Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı “Fısfıs İsmail” karakteri ile tanınan ve oyunculuktan önce Ambulans şoförlüğü yapan Süleyman Yağcı'dan tepki geldi. Ünlü oyuncu “Yenidoğan Bebek Çetesi” için herkesi idam istemeye davet etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yenidoğan çetesinin 18 hastanenin yoğun bakım​ servislerini kiraladığı ve bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları yenidoğan ünitelerine yatıran çetenin 10 bebeğinin ölümüne sebep olduğu ortaya çıktı. Yenidoğan çetesi hakkında yeni bilgilere ulaşılmaya devam ederken kan donduran detaylar sonrası Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı "Fısfıs İsmail" karakteri ile tanınan Süleyman Yağcı, sosyal medyadan tepki gösterdi.

"BEBEK KATİLLERİNE İDAM"

Sosyal medya hesabından yayınladığı video ile herkesi idam istemeye davet eden ünlü oyuncu tepkisini “Irkın ne olursa olsun, inancın ne olursa olsun eğer vicdanın varsa ne olursun sende bir kere olsun “İdam” diye bağır… İdam!! Kalleşlere, bebek katillerine, alçaklara İdam!!!” diyerek gösterdi. 

Gülse Birsel'den Vural Çelik'e veda notuna tepki yağdı! Rol arkadaşı Şenay Gürler isyan etti!

İLİŞKİLİ HABER

Gülse Birsel'den Vural Çelik'e veda notuna tepki yağdı! Rol arkadaşı Şenay Gürler isyan etti!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0