Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul yürekleri ağza getirdi! Havada tepetaklak durdu

TRT ekranlarında reyting rekorları kıran Teşkilat dizisinde Serdar karakteriyle hafızalara kazınan Çağlar Ertuğrul, canlandırdığı karakter için vincin ucunda havada tepetaklak durdu. O anlar yürekleri ağza getirdi.

Türk televizyon ekranlarının yakışıklı ismi Çağlar Ertuğrul, bu kez gündeme şoke eden bir olayla geldi. "Kalpazan"ın başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul, canlandırdığı karakter için vincin ucunda havada tepetaklak durdu.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

İstanbul'da hurdalıkta çekilen sahne için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Otomobilin içine özel bir ekip tarafından demir konstrüksiyon kafes düzeneği yaptırıldı.

Yine yoğun önlemler kapsamında özel güvenlik kemerleriyle Ertuğrul, doğrudan bu demir kafese bağlandı.

Sonrasında vinç ile bu demir kafese bağlı olan oyuncu otomobil ile yukarı çekildi. Mümkün olduğunca hızlı şekilde tamamlanan çekimler için ambulans ve sağlık ekipleri sette hazır bulundu.

 

Otomobilde tepetaklak olan Çağlar Ertuğrul, ilk kez deneyimlediği bu sahneyi ekranda görmek için izleyiciler kadar sabırsızlandığını şu sözlerle belirtti; "Çok profesyonel bir ekiple olağanüstü önlemlerle çekildi. Okurken de çok eğlendiğim bir sahne idi. Çekerken de çok eğlendik. Umarım ekran başında izleyenlere de bu duyguyu geçirebiliriz."

Somer Sivrioğlu restoran ücretini açıkladı! Hülya Avşar'ın asgari ücret çıkışına tepki gösterdi

İLİŞKİLİ HABER

Somer Sivrioğlu restoran ücretini açıkladı! Hülya Avşar'ın asgari ücret çıkışına tepki gösterdi
Sergen Yalçın sorusu 500 bin TL'den etti! İşte Kim Milyoner Olmak İster'deki o sorunun cevabı

İLİŞKİLİ HABER

Sergen Yalçın sorusu 500 bin TL'den etti! İşte Kim Milyoner Olmak İster'deki o sorunun cevabı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0