Gözaltına alınmışlardı! Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Geçtiğimiz günlerde düzenledikleri bir partide sahnede uygunsuz hareketlerde bulunan Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı 'hayasızca hareket' suçundan soruşturma başlattığını duyurmuştu. Gözaltına alınan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kara para aklamak suçlamasıyla yargılanan ve 10 ayın sonunda cezaevinden çıkan Dilan Polat ile kız kardeşi Sıla Doğu, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Beşiktaş’ta bulunan bir eğlence mekanında ailesi ve yakın arkadaşlarıyla 'tahliye partisi' vermişlerdi.

Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında soruşturma başlatıldı

Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında soruşturma başlatıldı

Dilan Polat ile kız kardeşi Sıla Doğu'nun sosyal medyada paylaşılan bir videosunda ikilinin uygunsuz halleri kaydedilmişti. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından iki kardeş tepkilerin odağı olmuştu. 

SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI!

Olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu hakkında 'hayasızca hareket' suçundan re'sen soruşturma başlatıldı. 

GÖZALTINA ALINDILAR!

Dilan Polat ve Sıla Doğu kardeşlerin soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi. Dilan Polat ve Sıla Doğu, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Dilan Polat'ın eşi Engin Polat da avukatlarıyla adliyeye geldi.

SERBEST BIRAKILDILAR!

Savcılıkça ifadesi alınan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun imza atma şeklinde adli kontrol uygulanması istemiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmişti. İki kardeşin çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun serbest bırakıldığı o anlar sosyal medyada büyük ses getirdi. 

Bakan Göktaş'tan "İsrail'in saldırganlığı karşısında sessiz kalınmamalı" çağrısı

İLİŞKİLİ HABER

Bakan Göktaş'tan "İsrail'in saldırganlığı karşısında sessiz kalınmamalı" çağrısı
Everest'in kayıp dağcıları hakkında 100 yıl sonra gelen ipucu!

İLİŞKİLİ HABER

Everest'in kayıp dağcıları hakkında 100 yıl sonra gelen ipucu!
İlayda Nur Çınar Yasemin.com - İnternet Editörü
Yasemin - İlayda Nur Çınar

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0