Sinan Akçıl'dan uluslararası festivalde anlam dolu hareket! "Ne mutlu Türk'üm diyene"

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, 11 ülkenin sanatçılarını aynı sahnede buluşturan 13. ABU TV Şarkı Festivali'ne katıldı. Festival kapsamında Türkiye'yi temsil eden ünlü şarkıcı, sahne performansının sonunda yaptığı anlam dolu hareketle büyük ses getirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bu sene Asya-Pasifik Yayın Birliği (ABU) ve TRT iş birliğiyle 61. ABU Genel Kurulu ve Bağlantılı Toplantıları çerçevesinde gerçekleştirilen 13. ABU TV Şarkı Festivali'nde ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Türkiye'yi temsil etti. Yapay Zeka, Yayıncılık ve Toplum temasıyla hazırlanan festivalde şarkı söyleyen ünlü şarkıcı, performansının sonunda sahneden Türk bayrağı açtı. Ünlü şarkıcının yaptığı bu anlam dolu hareket sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

Sinan Akçıl 13 ABU TV Şarkı Festivali

Sinan Akçıl 13 ABU TV Şarkı Festivali

"NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!"

TRT Müzik de dahil olmak üzere birçok platformda canlı olarak yayınlanan programda Sinan Akçıl, Türk bayrağı açtığı o anları takipçileriyle paylaştı. Sinan Akçıl, paylaşımına "Az önce işte böyle bir final ile canlı yayında, Asya & Pasifik(ABU) Yayın Birliği festivalinde milyonlarca kişinin evindeydik... Destek veren herkese teşekkür ederim... Ne mutlu Türk'üm diyene!" notunu düştü.

İşte, ünlü şarkıcının o performansı...

Büyük aşkı kısa sürdü! Banu Alkan 17 yaş küçük eşinden boşanıyor

İLİŞKİLİ HABER

Büyük aşkı kısa sürdü! Banu Alkan 17 yaş küçük eşinden boşanıyor
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0