Amerika'da rehin tutulduğunu söylemişti! Meltem Miraloğlu'nu Amerika sınır dışı mı etti?

Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı Patrick ile dünyaevine giren Meltem Miraloğlu geçtiğimiz günlerde yardım çağrısında bulunmuştu. Miraoğlu'nun bu çağrısı sonrası Onur Akay'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

2019 yılında kendisinden 48 yaş büyük ABD'li Patrick Grady ile nikah masasına oturan Miraloğlu, uzun süre magazin gündeminde yer almıştı. Kimlik ve belgelerinin çalındığını açıklayarak sosyal medyadan yardım çağrısında bulunan Miraloğlu, ABD'de rehin tutulduğunu iddia etmişti.

Konuşmasında oyuncu "Ben Meltem Miraloğlu. Güneydoğu Anadolu Bölgesi Diyarbakır’da doğdum. Çocukluğumdan beri ayrılmaz bir bütün olan tiyatro, sinema, dizi üçgenine emek vermekteyim. Başrolünü oynadığım dizi, sinema karakteriyle 13 ülkede her hafta milyonlar tarafından sürekli izlenme rekorları kırarak sanat dünyasında kendime yer buldum. Ben, bu konuşmayı basına röportajdan ziyade tüm televizyonlara suç duyurusunda bulunduğum için yaptığımı belirtmek isterim" demişti.

ONUR AKAY'DAN DİKKAT ÇEKEN İDDİA

"Kimliklerim çalınarak rehin tutulduğum ABD'de Türkiye’ye girişim engelleniyor. ABD vatandaşlığımı alıp özgürlüğüme kavuşmak istiyorum" diyen Meltem Miroğlu hakkında Onur Akay'dan yeni iddia geldi.

Onur Akay sosyal medya hesabında "Oyuncu Meltem Miraloğlu Amerika’dan deport edildi" demişti.

YENİ AÇIKLAMA GELDİ!

Akay, "Uzun süre ABD’de hapis yatan ve kefaletle serbest kalan Meltem Miraloğlu’nun ABD’de mahkemesi görüldü. Ödenen kefaletin yanmaması için Amerikan vatandaşı olan bir kefil bulması gerekiyordu. Eğer kefil bulabilseydi, orada buna sponsor da deniyor, mahkeme sponsora teslim edecek ve tüm sorumluluk senin diyecekti. Meltem’in ABD’de kalmasına bu şartla izin de verilecekti. Meltem, rehin kaldım diyerek yardım çağrısında bulunduğu videoyu o yüzden çekmişti. Aslında rehin falan değildi. Tek amacı mağduru oynayıp Green Card alabilmekti.
Ancak, mahkeme Meltem Miralmaoğlu için deport kararı ve 10 yıl ABD’ye giriş yasağı verdi. Ayrıca mahkeme Meltem’e toplanması ve varsa taşınmaz eşyalarını satması için 60 gün zaman da verdi. Bu zaman dilimi içinde Türkiye’ye dönmesi lazım ama çevresine kaçak olarak kalırım yine de Türkiye’ye dönmem diyormuş. Meltem Miraloğlu Amerikalı biri ile yeniden evlense bile onaylanmasını Türkiye’de beklemek zorundaymış.
Patric'le boşanması da gerçekleşen Meltem Miraloğlu’nun en büyük hatası, ABD’ye ilk gittiğinde New Jersey eyaletinde aşk yaşadığı Türk gencini, daha sonra evlendiği kocası Patrick’e kuzeni olarak tanıtmasıydı. Aynı zamanda Amerikan vatandaşı olan o Türk gencini kocasının evine alarak 3 yıl aynı evde yaşadılar. Partic, o Türk gencinin Meltem’in kuzeni değil de sevgilisi olduğunu öğrenince, Green Card için kandırıldığını söyleyerek, Meltem’i şikâyet etti ve Meltem Miraloğlu federal polis tarafından geçtiğimiz Mayıs ayında hapse atıldı. Meltem’le evlendiğinde 82 yaşında olan Patric, boşanmak istemeyen Meltem’e miras kalmasın diye karavanı hariç tüm mal varlığını satarak, ağabeyinin bahçesinde karavanında yaşamaya başladı."
açıklamasında bulundu.

Başkan Şahin ilk 'Fair Play Anneleri Eğitimi' almış kadınlarla bir araya geldi

İLİŞKİLİ HABER

Başkan Şahin ilk 'Fair Play Anneleri Eğitimi' almış kadınlarla bir araya geldi

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

CAN 3 gün önce

hatırladığım kadarı ile bunun ilk diziside böyle idi kendisinden yaşlarca büyük bir ağa ile evlendiriliyordu

ALİ 3 gün önce

amerika sevdası sonunda deport :)