FETÖ'den yargılanan Maceracı Murat Yeni'den terörist Gülen çıkışı!

FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne ait Samanyolu televizyonunda 'Maceracı' isimli gezi programıyla hafızalara kazınan Murat Yeni, teröristbaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili çok konuşulacak bir açıklamayla gündeme geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ'den yargılanan ve hapis cezası alan bir dönem Samanyolu televizyonunda "Maceracı" programıyla ünlenen Murat Yeni, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümüyle ilgili açıklama yaptı.

Murat Yeni yayınladığı videolu mesajda "Uyanır uyanmaz sevdiğim arkadaşlarım bana müjdeyi verdiler. Elhamdülillah... 21 Ekim benim için bayram... Dünya bir pislikten kurtuldu. Bugün bu terör örgütü yüzünden hayatı kararan insanlar için bayram... Vatanıma milletime hayırlı uğurlu olsun. Bu bayramı hiçbir zaman unutmayalım" ifadelerine yer verdi.

"RESMEN DALGA GEÇİYORLAR"

Murat Yeni'nin paylaşımının altına "Ekmeğini yerken sesin çıkmıyordu", "Resmen dalga geçiyorlar", "Her devrin insanları", "Kendine yol yapıyor gariban", "Acınacak zavallı", "Yeni rota oluşturuluyor" şeklinde yorumlar yapıldı.

Beylikdüzü'nde görkemli düğün: Gelin ve damada 5 milyon TL takı!

İLİŞKİLİ HABER

Beylikdüzü'nde görkemli düğün: Gelin ve damada 5 milyon TL takı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0