Dilan Polat gözyaşları içinde duyurdu: Bayıldım ve felç geçirdim!

Her hareketi ayrı bir olay olan fenomen Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde kardeşi Sıla Doğu'yla birlikte uygunsuz halleri ile gündeme gelmiş ve 'Hayasızca hareket' soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştı. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Dilan Polat, bugün sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu.

Dilan Polat ve ailesi gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde kameraların önüne geçen Sıla ve Dilan kardeşler 'Queen (kraliçe)' yazısı önünde poz vererek sahnede uygunsuz harekette bulunmuşlardı. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında 'hayasızca hareketler' suçundan soruşturma başlatıldı.

Gözaltına alınmışlardı! Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıİLİŞKİLİ HABERGözaltına alınmışlardı! Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Dün gözaltına alınan ve akabinde adli kontrolle serbest kalan Dilan Polat, bugün gözyaşlarıyla paylaşım yaptı. Polat sosyal medyada takipçilerine yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ÖZÜR DİLEDİ

Herkese merhaba. Seven kadar sevmeyenlerim var. Onlar için birkaç tane story çekmek istedim. Kötü bir gündü dün. Tekrardan hakim karşısına çıkmak çok zordu. Hele ki böylesine bir şey. Benim için çok utanç vericiydi.

Kız kardeşim annem gibi gördüğüm birisi. Bir anlık sevgi şeyi ile yanağını öpmek isterken denk geldi. Bunun için özür diledim. Bir anda apar topar polisler geldi. Nilda'nın tekrar bunları yaşaması beni çok üzüyor. Gerçek anlamda sevmeyenler var.

"FELÇ GEÇİRDİM"

Ben iyi değilim. Acı çekiyorum. Ciddi travmalarım var. Ne uyuyabiliyorum, ne uyanabiliyorum. Böyle bir şey için polislerin gelmesi utanç verici. Dün kısmi felç geçirdim. 3 kere bayılmışım çok zordu. Tekrardan özür dilerim. O cezaevinde benim ayaklarımı öper, koklardı. Anne gibi düşünün. Polis görünce çok korkuyorum. Buraya yansıtmamaya çalışıyorum.

Gözaltına alınmışlardı! Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

İLİŞKİLİ HABER

Gözaltına alınmışlardı! Dilan Polat ve Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0