Oyuncu Tekin Temel hayatını kaybetti! Cenazede büyük vefasızlık

Ünlü oyuncu Tekin Temel, geçirdiği kalp krizi sonucu 56 yaşında hayatını kaybetti.

Pek çok dizi ve filmde yer alan oyuncu Tekin Temel 56 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi Film San Vakfı duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Oyuncu Tekin Temel’e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz"

Tekin Temel hayatını kaybetti

Tekin Temel hayatını kaybetti

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Tekin Temel'in cenaze namazı Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Ümraniye Refiye Soyak Camii’nde kılınarak son yolculuğuna uğurlandı.

Tekin Temel hayatını kaybetti

Tekin Temel hayatını kaybetti

KATILIM ÇOK AZDI

Sete gitmeye hazırlanırken kalp krizi geçirerek vefat eden oyuncunun cenazesinde katılımın az olması gözlerden kaçmadı. Ünlü oyuncunun cenazesine, sanatçı arkadaşları Işıl Mete, Esma Hazal Kalaycı, ailesi ve aile yakınları katıldı.

Cenaze törenine katılan oyuncu Işıl Mete, "Hem çok üzgünüz hem çok şakınız hiç beklemediğimiz bir şey. Allah rahmet eylesin diyoruz Nurlar içinde yatsın" diye konuşurken oyuncu Esma Hazal Kalaycı ise, "Çok üzgünüz hepimiz onu çok seviyorduk. Ondan çok şey öğreniyorduk sette, değerli bir oyuncumuz çok üzgünüz mekanı cennet olsun. Biz baba kız oynuyorduk. Av sahnelerimiz vardı. Çok keyifli neşeli bir insandı. Sete sürekli keyif ve neşe getiren bir insandı. Herşeyi paylaşıyorduk ve ona soruyorduk. Onu bir üstat gibi görüyorduk zaten. O yüzden hala çok şaşkınız sabah aldık haberi" dedi.

Ölümü 1 ay boyunca gizlendi! Ron Ely 86 yaşında hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Ölümü 1 ay boyunca gizlendi! Ron Ely 86 yaşında hayatını kaybetti

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Yiğit 1 gün önce

Yslancıya Tiyatrocuya rahmet okunmaz dinsizlik etmeyin