Kıvanç Tatlıtuğ imaj tazeledi: Köpeğiyle kareleri beğeni yağmuruna tutuldu!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ilgi odağı haline geldi. Köpeğiyle poz veren ünlü yıldızın, her zamankinden farklı görünen imajı dikkatli gözlerden kaçmadı.

"Aşk-ı Memnu", "Kuzey Güney", "Cesur ve Güzel" ve "Aile" gibi sayısız başarılı projeyle Türkiye'nin parmakla gösterilen oyuncuları arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, hem meslek hayatı hem de özel yaşantısıyla sık sık gündeme geliyor. 

Özellikle sosyal medya paylaşımları yakından takip edilen Tatlıtuğ'un imaj tazelediği kareleri sevenlerinden tam puan aldı. Uzun bir süredir gözlerden uzak kalan yakışıklı oyuncu, köpeğiyle çekildiği kareleri sosyal medya hesabından yayınladı.

"Efsane genç" notunun yer aldığı paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dubai çikolatasından sonra Türkiye'de yeni çılgınlık: Dubai baklavası Edirne'de üretiliyor!

Oyuncu Tekin Temel hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Tekin Temel hayatını kaybetti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0