Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in acı kaybı! Köpekleri Genç'in vefatıyla yıkıldılar

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medya hesabından köpeği "Genç" ile çekildiği kareleri sosyal medya hesabından paylaşarak acı haberi paylaşmıştı. Can dostu Genç'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Tatlıtuğ'un paylaşımının ardından Başak Dizer'den de duygusal bir mesaj geldi.

"Aşk-ı Memnu", "Kuzey Güney", "Cesur ve Güzel" ve "Aile" gibi sayısız başarılı projeyle Türkiye'nin parmakla gösterilen oyuncuları arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, hem meslek hayatı hem de özel yaşantısıyla sık sık gündeme geliyor. 

Özellikle sosyal medya paylaşımları yakından takip edilen Tatlıtuğ, önceki gün köpeğiyle çekildiği kareleri sosyal medya hesabından yayınladı.

"Efsane genç" notunun yer aldığı paylaşımla can dostunun yaşamını yitirdiğini duyuran Tatlıtuğ, sevenlerini duygulandırdı.

"KALBİMİZİN BİR KÖŞESİ ARTIK BOŞ..."

Ünlü oyuncunun paylaşımının ardından bir paylaşım da eşi Başak Dizer'den geldi.

Duygusal bir mesajla Genç'e veda etmenin üzüntüsünü yaşayan Dizer, şu ifadeleri kullandı:

"Elveda benim güzel oğlum Gencom. Seni çok çok sevdik senden cok şey öğrendik, çok şey paylaştık. Kalbimizin bir köşesi boş artık. Melek olarak geldin melek olarak gittin.1 ay oldu ama dün gibi hala varlığın, seni hiç unutmayacağım"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dubai çikolatasından sonra Türkiye'de yeni çılgınlık: Dubai baklavası Edirne'de üretiliyor!

Hadise'nin alacağı ücret dudak uçuklattı! İBB keseyi fena açtı

İLİŞKİLİ HABER

Hadise'nin alacağı ücret dudak uçuklattı! İBB keseyi fena açtı
Yıldız Tilbe 4 yıl aradan sonra imaj değiştirdi! Herkes onu konuşuyor

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe 4 yıl aradan sonra imaj değiştirdi! Herkes onu konuşuyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0