Kadir Ezildi'den müjdeli haber! Müstakbel eşi Gamze Türkmen ile Temmuz'da evleniyor

Yaptığı temizlikler ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen sunucu Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen ile 2025 Temmuz ayında nikah masasına oturacağını duyurdu.

Son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Kadir Ezildi, Erzurum'da ve İstanbul'da Gamze Türkmen ile nişan töreni yaptıktan sonra düğün hazırlıklarına geçti. 

Kadir EzildiİLİŞKİLİ HABERKadir Ezildi'nin müstakbel eşi Gamze Türkmen kimdir kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Evinde günlerdir temizlik yapan ve Gamze Türkmen ile paylaşımlarını aksatmayan Temizlik Benim İşim sunucu Kadir Ezildi, düğün için hiçbir hazırlıktan kaçmıyor. Her şeyi adetlere ve geleneksel bir şekilde yapan Ezildi, kendisinden 2 yaş büyük olan Gamze Türkmen'in fikirlerini de önemsemeyi ihmal etmiyor.

DÜĞÜN TARİHLERİ SONUNDA BELLİ OLDU!

Şimdilerde evinde büyük bir tadilata giren giyinme odası ve yatak odasını baştan yaptıran Ezildi, dün akşam yaptığı paylaşımla 2025 Temmuz ayında evleneceğini takipçilerine duyurdu. 

Kavga yeniden mi başlıyor? Pique'den Shakira'nın o sözlerine yalanlama!

İLİŞKİLİ HABER

Kavga yeniden mi başlıyor? Pique'den Shakira'nın o sözlerine yalanlama!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0