Kavga yeniden mi başlıyor? Pique'den Shakira'nın o sözlerine yalanlama!

Barcelona takımında oynayan 37 yaşındaki futbolcu Pique Gerard, Shakira ile arasındaki gerginlikler sonrasında yolları ayırmıştı. Shakira'nın ayrılık açıklamaları sonrasında ise Gerard konuya açıklık getirerek Shakira'yı doğru söylememekle suçladı.

Kolombiya asıllı 46 yaşındaki Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira geçtiğimiz yıllarda 12 yıllık nişanlısı Gerard Pique ile olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Barcelonalı futbolcunun ise ünlü şarkıcıyı aldatması sonrasında ortalık karışmış aylar süren tartışma medyada büyük yankı uyandırmıştı. 

İki çocukları bulunan çiftin ayrılması sonrasında Shakira 7 yıl ara verdiği kariyerine geri dönerek, "Music Sessions Vol. 53" şarkısını yayınlamış şarkının sözleri ise gündem olmuştu.

PİQUE SHAKİRA'NIN O SÖZLERİNİ YALANLADI

Gerard ve çocukları için kariyerine ara veren ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde The Times'e konuşan ünlü şarkıcı Shakira, "Uzun bir süre Gerard'ın yanında olmak için, o futbol oynayabilsin diye kariyerimi askıya aldım" demişti.

25 YAŞINDAKİ SEVGİLİSİYLE MUTLU OLDUĞUNU SÖYLEDİ

37 yaşındaki emekli futbolcu Gerard ise verdiği bir röportajında Shakira'nın gerçekleri söylemediğini belirterek, Shakira'yı aldattığı 25 yaşındaki  Clara Chai Marti ile çok mutlu olduğunu söyledi.

Pique hayatından memnun ve mutlu olduğunu belirterek, "Sonuçta yaşanan şeyler, olduğu gibi anlatılmıyor. Bunu kontrol etmem mümkün değil" ifade etti.

Pique sözlerini ise, "Çok mutluyum, harika vakit geçiriyorum ve kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Sahip olduğum hayat, 20 yıldan fazla bir süredir hayatımın takımında oynayabilmek, harika çocuklar, inanılmaz bir aile, hayat boyu süren arkadaşlar, hala sahip olduğum okuldan arkadaşlar..." diyerek sonlandırdı.

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızından üzen haber! Michael Newman hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızından üzen haber! Michael Newman hayatını kaybetti
Kadir Ezildi'den müjdeli haber! Müstakbel eşi Gamze Türkmen ile Temmuz'da evleniyor

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Ezildi'den müjdeli haber! Müstakbel eşi Gamze Türkmen ile Temmuz'da evleniyor
Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0