Hadise'nin alacağı ücret dudak uçuklattı! İBB keseyi fena açtı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) düzenlediği etkinlikle çeşitli sanatçıları sahnesinde ağırlayacak. Bu isimlerden biri de Hadise. İBB'nin sahne alması karşılığında Hadise'ye fahiş bir meblağ ödeyeceği iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de Konak Belediyesi'nin 29 Ekim kutlamaları kapsamında planladığı Şevval Sam konseri için 5 milyon 300 bin TL bütçe ayırdığı ortaya çıkmıştı. Yüklü ödenek, sosyal medyada büyük tepki çekerken İBB'nin de konser için kesenin ağzını fazla açtığı bilgisi gündem oldu.

İBB tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek konserde Hadise, Emir Can İğrek ve Burak Yeter sahne alacak. Yenikapı Etkinlik Alanı'nda gerçekleşecek konser için Hadise'ye yüklü miktar ödeme yapılacak.

Beklenen açıklama geldi! Şevval Sam için belediyenin ödeyeceği meblağ dudak uçuklattıİLİŞKİLİ HABERBeklenen açıklama geldi! Şevval Sam için belediyenin ödeyeceği meblağ dudak uçuklattı

HADİSE'YE FAHİŞ ÖDENEK

İddiaya göre İBB, Hadise konseri için tam 6 milyon TL bütçe ayırdı. Bu haber, sosyal medyada büyük tepki görürken İstanbul'da kaynakların doğru kullanımı tartışmalarını bir kez daha gündeme getirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in acı kaybı! Köpekleri Genç'in vefatıyla yıkıldılar

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in acı kaybı! Köpekleri Genç'in vefatıyla yıkıldılar
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0